Menu

Odense Q indgår endnu et sponsorat - Old Irish Pub tilslutter sig.

image Fremover vil der hænge en bordeauxrød Odense Q trøje inde på Vintapperstræde 4
Frederik Hestbjerg
19. juli 2021 kl. 21:16
Tidligere har Odense Q kunne melde Hummel og Albani ud som sponsorer og nu melder endnu en gigant sig på banen: The Old Irish Pub har indgået et 2-årig sponsorat

The Old Irish Pub er fra starten 2021/2022 sæsonen ny sponsor i Odense Q.

 The Old Irish Pub har indgået et 2-årig sponsorat med Odense Q og det var blandt andet den lokale forankring der gjorde at The Old Irish Pub ønskede at støtte Odense Q fortæller kommerciel leder John Torben Bæksted.

"Grunden til at vi har takket ja til et sponsorat & samarbejde med The Old Irish Pub er blandt andet fordi at de har en vis størrelse som gør at de kan være med til at rykke os. Derudover deler vi både værdisæt og historie. En vigtig del af The Old Irish Pub er deres akademi, det samme gælder for os, derudover er de ligesom os startet fra bunden og har vokset sig så store at alle ved hvad The Old Irish Pub er”   

Udover størrelsen og et værdifællesskab så byder samarbejdet med The Old Irish Pub også på en lang række muligheder for arrangementer og events.

"The Old Irish Pub har også fremlagt en række spændende tanker for hvordan Odense Q kan skabe sig et større og bedre brand, ikke bare i Odense og på Fyn, men også forbi broerne. Derudover har vi snakket sammen om at lave en række arrangementer der vil kun komme os begge til gode. Dette gælder både fans og for spillere"

 I forvejen har man Hummel, Unisport, Albani, Middelfart Sparekasse og Munk Group som sponsorer, alle brands med stærk tilknytning til Odense og Fyn. Hvad er det så man får ud af at skrive endnu et sponsorat? 

 

"Vi er selvfølgelig glade og taknemmelig for de sponsorer vi har i forvejen. Det vi får hos The Old Irish Pub er en stor spiller, som har en mulighed for at give os noget sparring på blandt andet event og markedsføring. I forhold til de andre sponsorer vi har så hjælper de på en række andre måder, derfor er The Old Irish Pub endnu en solid støtte. Fælles for vores sponsorer er dog at de alle har forelsket sig i vores koncept. De synes det fedt at vi har formået at tænke langsigtet og at vi har så meget tiltro til vores akademi. Mange af de firmaer udvikler også deres egne talenter, ligesom vi gør med vores tråd" Udtaler John.

 

 The Old Irish Pub er en klassisk irsk pub, der har over 20 beværtninger i Danmark, blandt andet en er at finde i Vintapperstræde i Odense. Derudover har The Old Irish Pub flere beværtninger i Norge og Finland.

Fremover vil det være muligt for medlemmer af Odense Q, spillere såvel som fans, at få rabat på The Old Irish Pubs beværtninger. Derudover vil The Old Irish Pub i Odense livestreame flere af Odense Q udebanekampe. Som det sidste så vil der også komme til at hænge en bordeauxrød Odense Q trøje inde på Vintapperstræde 4, 5000.

 



Luk