Odense Q i hopla mod Ballerup-Skovlunde

image Kamilla Ø. Jensen sikrede sig 1. Pladsen på topscorerlisten med et hattrick mod Ballerup-Skovlunde
Frederik Hestbjerg
28. juni 2020 kl. 18:50
Ballerup-Skovlunde dukkede op til en fodboldkamp og blev sendt hjem med tenniscifre

Solid sommerafslutning for Odense Q

På trods af at dagens kamp var uden reel betydning var det et Odense Q hold, der kæmpede til det sidste for 3 point. På et hattrick af Kamilla Ørskov Jensen og yderlig 3 scoringer af Odense Q blev BSF sendt hjem tennisciffer 6-0.

Fysisk lige 1. halvleg

Dagens kamp var uden betydning for begge hold, Odense Q kunne sikre sig 3. plads mens at BSF uanset resultatet ville ende på Gjensidige Kvindeliga Kvalifikationsspils 6. plads.

Dette var dog ikke til at se i dagens kamp hvor der var tænding på fra start af, begge hold ville vinde og begge hold kom frem til flere store chancer. Dog var det klart at se at det var Odense Q, der havde evnerne mens at BSF kæmpede og forsvarede flot.

Efter 21 minutter måtte BSF dog kapitulere, da Kamilla Ørskov Jensen kunne udplacere modstanderens målmand og bringe Odense Q fortjent foran 1-0. På trods af at der var chancer til både 2-3 og 4-0 så forblev begge målnet uberørte resten af 1. halvleg

Powerafslutning på 2. halveg

"BSF kæmper i 1. halvleg, og taber 5-10% ved udskifterne. Det kan vi også se ved 2. halvlegs afslutning" Sådan beskriver Bo Sundahl hvad der skete i 2. Halvleg og det var man som tilskuere hellere ikke i tvivl om. Fra 2. halvlegs start stod der Odense Q på kampen og efter 10 minutters spilletid af 2. halvleg var kampen afgjort. Først havde Tenna Kappel sat sin 8. sæsonscoring ind og 5 minutter senere afgjorde Julie Jensen definitivt kampen med et dødstød til 3-0.

Efter dødstødet blev der foretaget en række udskiftninger på begge hold, hvilket betød et fald i tempo. Dog betød det ikke et fald i chancer, Odense Q fortsatte med at dominere spillet.

Hen mod kampens sidste 10 minutter måtte BSF definitivt kapitulere, kræfterne var slidt op og dette blev udnyttet til fulde af Odense Q. Først kunne Kamilla Ørskov Jensen gøre det til 4-0 og 4 minutter senere fuldende sit hattrick til 5-0. Assisterne var leveret af hhv. Julia Hansen og Tenna Kappel, 1 minut før fuldtid kunne Sofia Anna Zografos sende bolden i mål til 6-0, på en flot assist af Emilie Lajmiri.

Perfekt afslutning på en frustrende sæson

På trods af at kampen var uden betydning var det dog en tilfreds cheftræner, der kunne tage en masse positivt med fra kampen

"Spilkonceptet som vi har trænet kommer til sin magt og viser at vi har fundamentet til noget større, derudover får vi også distanceret os fra de hold som vi skal være bedre end, hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om at rykke op i Kvindeligaen til næste år" Udtaler Bo Sundahl og fortsætter "Derudover er der som træner også bare fantastisk at se at det man har trænet på træningsbanen virker på kampbanen, derudover var der også flere småting som bare gik op i en højere enhed i dag"

Hattrick sikrer delt topscorertitel

Et hattrick blev det også til i dag, fornemt scoret af Kamilla Ørskov Jensen, som betyder at hun sikrer sig en delt 1. plads på den interne topscoreliste delt med anfører Tenna Kappel, om dette udtaler cheftræneren;

"Kamilla startede allerede i torsdags med at vise fremragende skarphed foran mål og så er det jo kanonklasse at hun kan tage det med fra træningsbanen ind på den kampbanen, kæmpe cadeau!"

Odense Q går nu på sommerferie, vi melder ud når det kampprogrammet ligger klar. Vi ønsker alle en god sommerferie.