Odense Q cruiser videre med 3 point og endnu et clean sheet!

image
Frederik Hestbjerg
19. oktober 2020 kl. 19:46
ASA Aarhus havde store problemer med at finde hinanden, hvilket blev straffet af Odense Q

Der var lagt op til en spændende kamp mellem ASA Aarhus og Odense Q i dag i Aarhus. Begge hold var i samme pulje i 1. Division, hvor de 2 tidligere opgør endte med 2 smalle sejre til Odense Q og hvor ASA som det eneste hold formåede at holde Odense Q fra clean sheet.

Allerede fra kampens start var det dog et mere shaky ASA Aarhus der var på banen. Hvor tidligere kampe havde været mere fysisk anlagt og hvor Odense Q var blevet presset her, så var det et ASA-hold der ikke formåede at bruge denne fysik til at ligge et reelt pres. Spillet flød ikke for dem, hvilket blev udnyttet af Odense Q. I store dele af 1. halvleg fulgte Odense Q gameplanen til punkt og prikke, hvilket blev hjulpet på vej af et ASA-hold der kæmpede med et finde hinanden og sig selv.

Efter 15 minutter var det derfor ikke helt ufortjent at Tenna Kappel kunne prikke bolden i målet til en fortjent 1-0 føring til Odense Q. Scoringen ændrede ikke på rytmen i spillet, ASA kæmpede for at holde Odense Q væk fra chancer, men havde selv problemer med at sætte noget spil sammen.

Knap 10 minutter før 1. halvlegs afslutning stemplede Julie Jensen ind i kampen, med sin 1. scoring i sæsonen og gjorde det til 2-0. Assisten blev leveret af Emilie Lajmiri. Igen var det et ASA-hold der tillod for meget plads, der muliggjorde målet.

Knap 5 minutter senere blev Sarah Sundahl nedlagt i en tackling og måtte tilses af en læge. Under spilstoppet blev der talt med store blandt ASA-spillerne og efterfølgende var styr på de interne aftaler samt taktikken

Anden halvleg blev en mere lige affære, Odense Q var mere fokuseret på at have bolden men ASA kæmpede igennem og havde nu mere styr på spillet. Dette var på trods af en lang række udskiftninger, som vi før har set ødelægge tempo og rytme i kampe.

Kampen blev definitivt afgjort da Isabella Jeppesen gjorde det til 3-0, 12 minutter før tid. Med resultatet napper Odense Q, 3 point, 1. pladsen og har nu en målscore på +8.

Næste kamp er d. 24 November kl. 16.30 mod JAI Aarhus på hjemmebane - Ses vi? Det tror jeg nok vi gør!