Menu

Odense Q bliver til OB Q

image
04. juli 2024 kl. 18:00

Det er med stor glæde og spænding, at vi annoncerer en forandring i Odenses kvindefodboldlandskab. Fra og med 1. juli 2024 vil breddedelen i Odense Q blive til OB Q. Denne transformation markerer et vigtigt skridt for Odense Q's breddeafdeling og styrke båndene til amatørsiden af den traditionsrige fodboldklub OB.

Nævneændringen betyder, at der i dansk kvindefodbold ikke længere eksisterer et Odense Q. Odense Q blev stiftet i 2016 med tilholdssted i Marienlystcentret. Sidste kamp i Odense Q-tøjet blev en storsejr, som betød oprykning til 2. division. Et flottere punktum kunne dermed ikke være sat.

OB Q vil nu drage fordel af OB's stærke brand og bære de stribede tøjer med stor stolthed i hele landet og særligt på Fyn.   


Formand for Odense Boldklub (amatør) Claus Westerskov Eder udtaler:

"Da vi fik henvendelsen fra Odense Q med ønsket om at spille i stribet, var vi ikke i tvivl. Nu ser jeg frem til et endnu tættere samarbejde i fremtiden."

 

Forperson for OB Q, René Hansen, udtaler:

”Det er med stolthed og stor glæde, at vi nu har skabt et samarbejde med OB amatørafdeling og derved igen kan spille i striber og følge med ligaholdet.”

 

Anfører fra OB Q's 2. divisionshold, Maja Bødker, udtaler:

”Det har været en fornøjelse at repræsentere Odense Q, hvilket flere af vores spillere har gjort, lige fra klubben startede i 2016. Nu glæder vi os til at hoppe i de stribede trøjer og være en del af OB. Dette vil blive et gensyn for flere af os spillere, som allerede tidligere har spillet i klubben. Vi ser frem til den kommende sæson, som ikke kun bliver den første i den stribede trøje, men som også vil byde på nye udfordringer i 2. Division. Desuden bliver det også en spændende sæson for Albaniserie-holdet, som først og fremmest kan se frem til Albani pokalfinalen.”

 

For yderligere information, kontakt venligst:

René Hansen
Forperson, OB Q

Telefon: +45 23 26 03 56
Mail: ener16@hotmail.com

Luk