Menu

Odense Q-B.93: Billeder og Reaktioner

image Tenna Kappel nettede to gange og blev kåret til Kampens Spiller af De Bordeauxrøde Svaner lørdag eftermiddag.
16. juni 2019 kl. 20:12
Se alle billederne fra den store finaledag i Marienlyst og læs interview med anfører Tenna Kappel.

Vi samler op på kvalifikationen til landets bedste række med en masse billeder fra den afsluttende 5-3 sejr over B.93 og reaktioner fra Odense Q-lejren.

Læs her interview med anfører Tenna Kappel, der nettede to gange i lørdagens sæsonfinale, og se de mange gode stemningsbilleder fra kampen i galleriet længere nede på siden.

 

I vandt 5-3 over B.93, men pga. en udsættelse andetsteds i rækken måtte I vente lidt med at få jeres skæbne afgjort. Hvordan ser du tilbage på afgørelsens time i går?

- Vi vidste jo, at vi skulle bruge et resultat i Farum, og det var lidt frustrerende, at vi efter kampen stadig ikke vidste, hvordan det skulle ende. Det var meget nervepirrende at vente de her fem kvarter på en afgørelse, men så fik vi os en kold øl sammen og fulgte med så godt, vi nu kunne. Det flaskede sig i sidste ende, og det er jeg bare mega glad for.


Hvis vi kigger tilbage på kvalspillet som helhed, hvad er det så for nogle gode erfaringer, I kan tage med derfra?

- Jeg vil sige, at vi på en måde er blevet mere modne som hold henover sæsonen. Vi har været hurtige til at lære af de fejl, som vi har begået, og jeg synes, at vi har været i en meget positiv udvikling. Som hold har vi i foråret taget nogle store skridt, som bliver vigtige for os fremadrettet. Ud over at vi bliver i ligaen, er det noget af det mest positive, vi kan tage os.

Hvad har overrasket dig mest i løbet af forårssæsonen?

- Det har været en kvalliga, hvor der virkelig har været gang i den, og alle hold har mere eller mindre været i spil til de to topplaceringer. Det har ligget meget tæt, og det har virkelig været spændende og nervepirrende at være en del af. Vi har et meget ungt hold, og fordi vi hele tiden har haft en klar målsætning om at blive i ligaen, har vi også fra start følt et stort pres. Det har til tider været svært, men jeg synes, vi har håndteret det godt, og vi har vist en stærk reaktion på den modgang, vi har oplevet.

 

Er der en kamp eller en oplevelse i sæsonens løb, der skiller sig særligt meget ud i din erindring?

- Det, der nok skiller sig allermest ud, er den støtte, vi har fået i løbet af sæsonen, ikke mindst fra vores fantastiske fanklub. De er altid med os – selv på de længste udebaneture – og det er bare vanvittigt fedt, at de lægger så meget tid og energi i at støtte os. Det gælder også for vores trænere, fysserne og alle folkene i og omkring klubben, der gennem hele sæsonen har vist os en kæmpestor opbakning.


Se alle billederne fra lørdagens kamp i galleriet herunder og se alle målene her.

Luk