OB Q udvider sikkert sejrsstime mod Varde IF

image
Anton Kranf
26. august 2023 kl. 17:33
En Hasenauer i hopla kunne med fire scoringer sikre OB Q en storsejr på hjemmebane.

Efter en morgen, hvor både regn og torden havde fundet vej til Nature Energy Park, var solen begyndt at titte frem, som klokken nærmede sig kampstart. Og imens solen gjorde sit fra oven, sørgede OB Q for strålende spil på banen i kampens indledende minutter.

Første store chance faldt til Anna Krog efter fem minutters spil, hvor hun på en fin pasning gennem forsvarskæden kunne finde sig selv i feltet med bolden for fødderne. Desværre endte skudforsøget uden scoring.

Men det strålende spil stoppede ikke der, for bare få minutter efter kunne Ajla Habibovic på kanten sende bolden ind i feltet til Sofia Hvidbak, der indledende driblede sig forbi flere forsvarsspillere, inden hun bankede den i kassen til et tidligt føringsmål.

Perioden efter var præget af ensrettet trafik, og det var på mange måder en motorvej direkte mod Varde IF’s mål. Dog manglede OB Q skarpheden på den sidste berøring flere gange på ellers oplagte chancer for at udbygge føringen.

Efter en lille halv times spil kom forløsningen. Denne gang var det Zoë Hasenauers tur til at vise sin kvalitet. På et flot langskud sendte hun bolden sikkert ind i nederst højre målhjørne.

Men for Zoë Hasenauer var en enkelt scoring ikke nok til at stille sulten. Svævende mod bolden kunne hun sætte panden på kuglen og heade den i kort hjørne til en føring på 3-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

Anden halvleg begyndte som den første sluttede, nemlig med en skarp Zoë Hasenauer i angrebet. Og ikke mange minutter skulle der gå, inden hun kunne fuldende sin hattrick. På endnu et flot udført langskud kunne hun hamre bolden op i det lange målhjørne, hvor Varde IF’s målmand stod tilbage som tilskuer uden chance.

De 298 fremmødte fans måtte da også nive sig selv i armen en ekstra gang, da de så Zoë Hasenauer på måltavlen for fjerde gange i opgøret. Igen viste hun sin styrke i luftspillet og gjorde det til 5-0.

I kampens afslutning fik en spiller fra Varde IF for første gang sidste berøring på bolden, inden den gik i mål. Desværre for dem endte bolden i eget mål, hvilket udbyggede OB Q’s føring til slutresultatet 6-0.

Efter dagens sejr er OB Q fortsat ubesejret i indeværende sæson, og de har samtidig til gode at indkassere et mål.

Næste kamp er lørdag d. 2. september kl. 13 på Koncenton Park, hvor ASA Aarhus venter.