Menu

OB Q styrker setuppet: Jonas Nielsen er ny head of international recruitment.

image Jonas Nielsen er ny head of international recruitment i OB Q
Frederik Hestbjerg
02. august 2023 kl. 14:05
Jonas Nielsen er ny head of international recruitment i OB Q, hvor han vil have ansvaret for at sikre den bedst mulige rekruttering af unge udenlandske spillere til klubben.

Jonas er ikke en hr. hvem-som-helst, han har nemlig en stor aktie i HB Køges succes de senere år. Han har været med på hele rejsen fra Serie 1 til Champions League og havde i flere år titlen som head of recruitment. Det er blandt andet ham, der har været med til at scoute nogle af de mest succesrige spillere, der har optrådt i HB Køge.

Det er lige præcis forståelsen for rejsen, der har gjort, at sportschef John Bæksted er ekstra glad for, at Jonas har takket ja til:

- Jonas har en kæmpe stor andel i HB Køges succes. Derudover har han et meget stort netværk internationalt, ikke mindst i USA og Europa, så derfor er det med meget stor glæde, at kunne præsentere ham OB Q familien. Det er et stort scoop, der beviser, at OB Q er et meget seriøst og spændende projekt. Jeg har i flere år altid ønsket at arbejde sammen med Jonas, så jeg er mega glad for, at have fået ham ombord.

Om sin egen tiltrædelse udtaler Jonas:

- Jeg er meget tændt på projekt i OB Q. Jeg er selv en proces-fyr, og derfor ser jeg også frem til at være med til at skabe den samme rejse, som jeg var med til at være en del af i HB Køge. Jeg kender selvfølgelig til klubben i forvejen og har også hjulpet dem med scouting af Zoë Hasenauer, Reese Moffatt & Katie Soderstrom.

Udover driver Jonas Nielsen sit eget firma, der sælger supplementer til idrætsudøvere, som har base i USA og er indehaver af en A-licens. Man vil derfor ikke se så meget til Jonas i Odense, da han vil bruge en stor del af sin tid på netop at være i USA.

Som titlen også indikerer vil Jonas Nielsen stå for den internationale rekruttering. John Bæksted vil have hovedansvaret for både den internationale og danske i OB Q og er den som i sidste ende siger go eller no go, som direktør/fodbolddirektør og bruger de inputs som Jonas og andre scouts kommer med.

Blå bog:

  • Tidligere head of recruitment & founder hos HB Køge
  • Tidligere scoutet for Eintracht Frankfurt
  • Uddannet pædagog og ejer af et opholdssted
  • Indehaver af Axel Sports Nutrition 
Luk