Menu

Morten Hansen: “En fortjent sejr baseret på 2. halvleg”

image
Frederik Hestbjerg
29. august 2021 kl. 12:48
Første halvleg var en tæt affære uden mål i kampen mellem Odense Q og Sundby BK. I anden halvleg var det Odense Q der svingede taktstokken og sikrede sig 3 point takket være en 2-måls sejr. Derfor var det også en tilfreds assistenttræner, der udtalte sig efter kampen

Jeg synes første havleg er en lettere rodet affære. Vi starter med at være de stærkeste på bolden de første 15 minutter, her får vi spillet det spil vi gerne vil. Dernæst mister vi momentum og bortset fra en stor chance til Kamilla Ørskov, så er det primært Sundby BK der sætter spillet i min optik”

 

Så hvorfor bliver det så til en sejr i dag?

“Det gør det fordi vi i 2. halvleg formår at slå mønt på de chancer vi skaber og samtidig også gør det tidligt i halvleg. Mål ændrer spillet, og for vores vedkommende gav det ekstra energi. Det håber jeg også man som tilskuere kun se, vi løber godt og vi fik skabt flere chancer.” og fortsætter; “Et andet positivt tegn er at på trods af at vi har en række udskiftninger og et større spilstop, så holder vi tempoet og vores evne til at skabe på et højt niveau”

 

Det er 4. sejr i træk og i har stadig til gode at lukke et mål ind, hvad betyder det for dig som målmandstræner?

“Det er selvfølgelig rart og så er det selvfølgelig fedt at se at forsvaret tillader få chancer og de få chancer der kommer igennem dem tager Isabelle sig af. Helt overordnet set er det fedt at se at det er en holdindsats der gør at vi har holdt 0’et så mange kampe i streg. Vi har både et solidt forsvarsfundament og en stærk keeper på kassen”

 

Og næste kamp er mod Varde, kan vi forvente sejr og clean sheet igen?

“Vi tager en kamp af gangen og lover ingenting, udover at vi vil kæmpe for begge dele. Nu skal jeg hjem og se kampen igennem og udrede data og så skal vi begynde at indstille os på at Varde spiller en anden type fodbold end nogen af de andre hold vi har spillet imod.”