Menu

Morten Christiansen: Vi er blevet mere modne

image - Målt på chancer havde Farum måske fortjent mere, men vi blev ved med at kæmpe og sluttede også kampen rigtig godt af, fortæller Morten Christiansen.
14. maj 2019 kl. 19:22
Cheftræner Morten Christiansen evaluerer søndagens pointdeling i Farum.

Med et flot comeback i 2. halvleg sikrede Odense Q-tropperne sig et vigtigt point i søndagens udekamp mod Farum BK/FCN.

Vi har fanget cheftræner Morten Christiansen til en snak om det medrivende opgør.

 

I tager et enkelt point med fra Farum. Hvordan oplevede du kampen ude fra sidelinjen?

- Vi møder et rigtig godt Farum-hold, som gør alt rigtigt bortset fra at lukke kampen. De er hurtige og spiller en masse gode pasninger i dybden, der er med til at gøre os sårbare gennem det meste af kampen.

- Men jeg ser også, at vi kommer godt tilbage over to omgange. Der viser spillerne noget fight og vilje, som også giver bonus til sidst. Målt på chancer havde Farum måske fortjent mere, men vi blev ved med at kæmpe og sluttede også kampen rigtig godt af. Og så med en næsten-debuterende Cecilie Fløe, der scorer to med hovedet – det var helt fantastisk.

Ja, målene kom fra et par af holdets yngre skikkelser i form af Sarah Sundahl og Cecilie Fløe. Hvordan ser du tilbage på deres bidrag i søndagens kamp?

- Sarah Sundahl leverede en rigtig god indsats og var igen afgørende for os. Hun scorer på langskud og laver to flotte assists senere i kampen.

- Og Cecilie Fløe viser, at hun allerede nu er en meget komplet fodboldspiller. Hun bidrager godt på mange forskellige områder, og så har hun den sidegevinst, at hun er rigtig god i hovedspillet. Og at hun header to mål ind i så stor en kamp, siger jo alt. Hun gjorde en forskel for os, både med målene og med den indsats hun lagde for dagen, så det var ren verdensklasse.

Læs også: Cecilie Fløe: En mega fed oplevelse

Hvad kan I på trænerbænken tage med fra opgøret?

- At vi stadig stivner lidt for meget undervejs i kampene, og at vi ikke tør slippe håndbremsen, når vi skal. Til gengæld spiller vi som et hold, og vi står sammen som et hold. Selvom vi bringer os selv i nogle dumme situationer, får vi rettet op på tingene i løbet af kampen.

- Vi blev også tvunget til at skifte keeper i pausen, da Sarah måtte gå ud med en skade. Det er aldrig en nem situation i sådan en kamp, men heldigvis har vi en dygtig reservekeeper, og jeg synes, at vi løser det meget fornuftigt derinde. Der viser vi, at vi som hold er blevet mere modne og bedre til at håndtere de her kampe. Det er i hvert fald en af de meget positive ting, jeg tog med.


Onsdag aften spiller Odense Q-tropperne forårets anden hjemmekamp i Kvalifikationsligaen, når Vildbjerg kommer til Marienlyst. Der er kickoff kl. 19:00 på bane 1, og kampen kan ses på vores livestream

Luk