Menu

Morten Christiansen stopper som cheftræner i Odense Q

image - Jeg har fået den fedeste fodboldoplevelse det seneste halvandet års tid, og jeg ser frem til at følge holdets udvikling under Steen og Serge efter sommerferien, fortæller Morten Christiansen.
27. juni 2019 kl. 17:30
Morten Christiansen stopper efter halvandet år som cheftræner for Odense Q’s ligahold – Steen Hansen tager over.

Når Odense Q-tropperne tager hul på 2019/20-sæsonen i landets bedste række, bliver det uden Morten Christiansen på trænerbænken. I kølvandet på forårssæsonens sidste kamp meddelte han sin beslutning om at stoppe som cheftræner i Odense Q.

Steen Hansen, der har været holdets assistenttræner det seneste halvandet år, overtager cheftrænerhvervet fra Morten. På trænerbænken i den kommende sæson får Steen selskab af Serge Bodjo, der er trådt til som holdets nye assistenttræner (præsentation følger).

Morten Christiansen begrunder sin afsked med et ønske om mere tid til forpligtelserne uden for banen.

- Det handler bare om den tid, der skal investeres i det. Det betyder ikke, at jeg stopper med fodbolden, men her og nu fylder træning fire gange om ugen og kampe i weekenderne så meget, at man også er nødt til at give afkald på mange andre ting. Det blev nogle gange lidt vanskeligt at lave den rette prioritering, og i den rolle kræver det noget mere tid og energi, end jeg kan give på nuværende tidspunkt, forklarer Morten Christiansen.

Morten Christiansen: Har fået den fedeste fodboldoplevelse

Trods den tidsmæssige belastning og de udfordringer den har givet, kan Morten Christiansen se tilbage på en række spændende oplevelser som cheftræner for Odense Q i landets bedste række.

- Jeg har jo fået lov til at opleve noget, jeg rigtigt gerne ville. Jeg har trænet et hold i 3F Ligaen, og det er et eller andet sted det ultimative inden for kvindefodbolden herhjemme. Jeg har fået den fedeste fodboldoplevelse det seneste halvandet års tid, og jeg ser frem til at følge holdets udvikling under Steen og Serge efter sommerferien, fortæller Morten Christiansen.

Odense Q-formand: Har været super glade for Morten

Morten har sat et stort aftryk på Odense Q det seneste halvandet års tid, og hans arbejde i klubben har været højt værdsat – ikke mindst i den sportslige sektor.

- Vi har været super glade for at have Morten som cheftræner, og jeg håber på, at vi kan finde en rolle i klubben, hvor han fortsat kan bidrage til projektet med sin viden og erfaring, udtaler Odense Q-formand Rene Hansen.

På vegne af alle i Odense Q skal der lyde en stor tak til Morten Christiansen for en stærk og dedikeret indsats som cheftræner i klubben.

Fredag skal vi se nærmere på det nye trænerteam, der skal lede Odense Q-tropperne igennem den kommende sæson.