Menu

Morten Christiansen: Det bliver et drama

image - Der er ingen tvivl om, at det bliver et drama med høj intensitet, fortæller Morten Christiansen.
16. november 2018 kl. 19:35
Cheftræner Morten Christiansen ser frem mod lørdagens vigtige hjemmekamp mod FC Thy-Thisted Q.

Morten Christiansen står over for en af sine absolut vigtigste kampe i spidsen for Odense Q's 3F Liga-tropper, der lørdag kl. 13:00 tørner sammen med FC Thy-Thisted Q i Marienlyst.

De to holds første møde i Thisted endte 3-2 til de nordjyske værtinder i en chancerig og medrivende sæsonpremiere, som snildt kunne være endt med det dobbelte antal scoringer i begge ender. I morgen har Odense Q-pigerne mulighed for at revanchere det nederlag — og samtidig holde liv i håbet om at nå en plads i slutspillet — ved at tage alle 3 point hjemme mod thyboerne.

Vi har taget en snak med Morten Christiansen forud for det vigtige opgør.


Hvordan er stemningen forud for den vigtige kamp på lørdag?

- Vi har haft en super stemning. Det har været 14 dages god træningsoptakt med højt humør, og det viser egentligt bare, at vi er på rette vej. Alle træner, og der har været fuld tempo på, så det ser rigtig fornuftigt ud. Og i onsdags havde vi besøg af Maja Kildemoes. Det var fantastisk, at hun kom og trænede med for at holde sig lidt i gang, mens hun er i Danmark.

Hvad har I arbejdet på siden sidste kamp?

- Helt klart at blive bedre i begge felter. Vi har trænet intenst på at blive bedre i modstanderens felt, så vi kan få scoret nogle mål. I mange kampe spiller vi rigtig god fodbold, men får den ikke ind i kassen, så det har vi haft fokus på. Den anden ting er selvfølgelig, at vi skal sørge for at holde nullet.


Hvad kan man som tilskuer forvente sig af kampen?

- Til trods for at det er to hold i den tunge ende af rækken tror jeg, at det bliver en underholdende og intens kamp. Begge hold har jo alt at spille for. Med en sejr kan de sikre sig en plads i slutspillet — og i 3F Ligaen til næste sæson — mens vi skal have alle 3 point for stadig at kunne nå det mål. Der er ingen tvivl om, at det bliver et drama med høj intensitet. Men det er også to dygtige, velspillende hold, så jeg forventer også, at vi får en god og seværdig fodboldkamp.

Hvad vil sejren betyde for jer rent mentalt?

- Alt. Vi har mange unge spillere, der de seneste måneder har været mere vant til at tabe end at vinde fodboldkampe. Vi har arbejdet stenhårdt på at få vendt skuden, og vi kan selv se og mærke til træning, at det bare går fremad hele tiden. Så en sejr vil i mine øjne bare være det, som pigerne har fortjent gennem hele sæsonen. De har alle knoklet stenhårdt, de har ikke tabt humøret, og så er de virkelig gået til opgaven med den helt rette indstilling i forhold til at tage ved lære at de mange svære kampe. Vi arbejder fremad hele tiden, og vi mangler bare en sejr for at kunne løfte troen og humøret yderligere, så det vil betyde alt, hvis vi kan få den på lørdag.


Hvad kan I bruge erfaringerne fra det første møde til?

- Vi havde ikke det helt store kendskab til FC Thy-Thisted Q inden den første kamp, så nu er vi i hvert fald bedre forberedt på det, de kommer med. Vi skal passe på Malene Sørensen og undgå at blive fanget i deres omstillingsspil på samme måde, som vi gjorde i Thisted. Og så skal vi ellers bare sørge for at være helt klar fra start.

Lørdagens kamp sparkes i gang kl. 13:00 i Marienlyst. Der er gratis entré til kampen, og vi har både konkurrencer og trøjeauktioner på plakaten.

Gå til begivenhed på Facebook