Menu

Midtvejsstatus med Bo Sundahl

image Vi stikker en finger i jorden med Bo Sundahl og vender første halvdel af sæsonen
Frederik Hestbjerg
10. september 2020 kl. 16:02

Tabellen taler sit klare sprog. 1. Plads, 3 Clean sheets, 4 sejre og nu videre avancement. Vi foretager et midtvejsstatus med cheftræner Bo Sundahl.

 

1. Midtvejsstatus - 4 sejre, 3 clean sheets og en klar 1. plads. Er det gået som forventet eller er der flere ting der kan justeres?

"Der er altid mange ting som kan justeres, men grundlæggende er jeg godt tilfreds med vores udvikling og første 4 kampe. Synes vi har fået godt styr på vores possession spil og flere af de offensive elementer. Det spændende er altid at se, hvor meget som kan overføres til kampe mod stærkere modstandere"

 

2. Når man har været så overlegen de første 4 kampe, hvad vil du så bruge de sidste 4 kampe på? (Perfektionere systemet eller køre flere spillere ind?)

"Min holdning er altid at vi gerne skulle være stærkere i anden halvdel af en turnering end i den første halvdel. Ellers går det den forkerte vej. Vores ambition er at løfte os til Gjensidige-kvindeliga niveau og det gør vi kun ved at holde fokus og presse os selv til træning og kamp uanset kampenes forløb. Så ja vi skal fintune endnu flere detaljer i de næste kampe. Angående bredden i truppen, synes jeg vi allerede nu har fået stimuleret mange. 17 forskellige spillere har været i start 11 i de første 4 kampe"

 

3. Jeg går ud fra at de mange sejre og de personlige successer giver en god stemning?

"Stemningen var såmænd også god i kval.spillet hvor vi ikke vandt alle kampene. Vi har mange spillere som elsker at spille fodbold, men jeg tænker da at sejrene gør det endnu sjovere"

 

Luk