Menu

Maria Olsen: Kun tre point der tæller

image - Selvom vi har haft modgang den seneste tid, er vi stadig meget fortrøstningsfulde frem mod de næste kampe, fortæller Hold 2-anfører Maria Olsen.
08. maj 2019 kl. 19:42
Hold 2-anfører Maria Olsen ser frem mod lørdagens vigtige hjemmekamp og taler ud om en svær periode for Odense Q-tropperne i Kvindeserie Vest.

Hold 2 kæmper for overlevelse i Kvindeserie Vest, hvor holdet efter 6 spillerunder må tage til takke med en plads under stregen. Siden premieresejren i Horsens er holdet løbet ind i fem nederlag på stribe, senest to store af slagsen i sidste uges opgør mod Oure FA (0-5) og Kolding B (5-0).

Alt er dog stadigt åbent i kampen om overlevelse, og på lørdag har Claus Bertelsens tropper en oplagt mulighed for at komme tilbage på sporet i hjemmekampen mod Dybbøl IU, der stadig jagter deres første point i turneringen. 

OBS: Lørdagens kamp er aflyst, og gæsterne fra Dybbøl IU er blevet taberdømt.

I interviewet herunder deler Hold 2-anfører Maria Olsen sine tanker om den svære periode og lørdagens vigtige hjemmekamp.

I har været igennem en hård måned, og senest er det blevet til et par store nederlag til Oure og Kolding. Hvordan har du oplevet den modgang?

- Det har selvfølgelig været hårdt. Resultatmæssigt har det været nogle store nederlag, men vi har stadig kunnet kigge hinanden i øjnene efter kampene.

- Mod Oure var vi bare oppe imod et rigtig godt hold, og vi var for længe om at omstille os til det, de kom med. Vi spillede os godt op i 2. halvleg, men det var egentligt meget fortjent, at de vandt på den måde, som de gjorde. Og i Kolding-kampen har vi bolden rigtig meget og viser nogle gode takter, som resultatet ikke helt afspejler. Så selvom vi har haft modgang den seneste tid, er vi stadig meget fortrøstningsfulde frem mod de næste kampe.

Hvilke positive ting kan I tage med fra de svære kampe?

- Noget af det, der er gået igen, er vores evne til at reagere positivt på tingene. Til trods for at vi er kommet bagud og har stået i nogle svære situationer tidligt i kampene, er det som om, at vi lige kigger hinanden i øjnene og giver den en ekstra skalle. Det har gjort, at vi som hold har løftet vores niveau i flere af kampene.

- Offensivt synes jeg også, vi har vist, at vi sagtens kan være med, når først vi får gang i vores kombinationsspil. Og så har vi været gode til at holde humøret højt og bevare en god stemning på holdet. Vi vil alle gerne vinde, men som oprykkere vidste vi godt, at det aldrig ville blive nemt.

 

Hvor skal I forbedre jer for at matche topholdene i rækken?

- Det er klart, at vi skal undgå at spille dem gode ved at lave de her personlige fejl, som har kostet lidt. Det gælder sådan set over hele linjen, men det er også bare et udtryk for, at der er en stor forskel på niveauet i Albaniserien og Kvindeserien. Det skal vi blive bedre til at tilpasse os, og så er det vigtigt, vi bliver ved med at fokusere på at spille det spil, som vi er gode til.

På lørdag møder I Dybbøl IU, som ligger på sidstepladsen. Hvad forventer du dig af den kamp?

- Jeg tror meget på, at vi får en sejr. Selvom resultaterne ikke har været med os, har vi stadig spillet noget flot fodbold, og det skal vi gøre igen på lørdag. Jeg forventer, at vi er klar fra start, og at vi gennem hele kampen giver den alt, hvad vi har. Gør vi det, er jeg også sikker på, at vi får de tre point.

 

Hvad vil det betyde for jer at få en sejr i den kamp?

- Vi skal vinde. Vi vil gerne blive i Kvindeserien, og det kræver at vi får samlet nogle point, og at vi holder Dybbøl under os i tabellen. Så det er kun tre point, der tæller på lørdag.

 

Lørdagens kamp mod Dybbøl IU sparkes i gang kl. 13:00 i Marienlyst. Se alle billederne fra sidste uges hjemmekamp mod Oure FA i galleriet herunder.

Luk