Menu

Målscorer Hannah Kirketorp-Madsen: Bolden lander foran mig og så hakker jeg bare til den med venstre.

image
Frederik Hestbjerg
18. september 2023 kl. 17:34
Det blev 3-3 og en vildafslutning da B.93 og OB Q tørnede sammen i det nordøstlige København lørdag eftermiddag. For Hannah Kirketorp-Madsen bød kampen ikke kun på 1 point, men også et mål til boldstærke defensive midtbanespiller. Vi tog en snak med den uvante målscorer efter kampen.

Det ender 3-3 og noget af en afslutning.

- Ja det må man nok sige

Kan du tage os igennem kampen fra start til slut, for det er jo ikke nogen hemmelighed, at det er to vidt forskellige udtryk fra jeres side af?

- Det er sandt. Jeg synes vi kommer godt fra start i første halvleg. Vi har godt fat i spillet og vi kunne egentlig - målt på chancer - havde lukket den der. I pausen har vi en god pausesnak, så jeg ved ikke lige hvad der sker i anden halvleg. Vi kommer ud med et helt andet udtryk i anden halvleg og jeg kan ikke sætte en finger på hvorfor vi kommer ud med det udtryk, men det var helt anderledes.

Anden halvleg er jo en helt anden slags, kan du sætte lidt flere ord på hvorfor i ender med at komme bagud efter at have domineret tidligere?

- Det er nok vores pres, der ikke lykkedes. Vi får ikke, mig selv inklusiv, vundet vores dueller. De får samtidig mulighed for at løbe forbi os alt for nemt og så taber vi bare en masse nemme bolde og så gik det bare for hurtigt for os. Jeg ved ikke om kampen i onsdags havde noget at sige, det var også en hård kamp.

De sidste 10 minutter er jo helt vilde. Hvad er det, der sker der?

- Der står 2-1 til B.93, så scorer Zoe et fantastisk mål til 2-2, de får så scoret bagefter og begge mål er jo sådan nogle mål, der kun bliver banket ind 1–ud-af-100 gange og så bliver man jo vildt frustreret. Zoe får så igen banket den ind, helt vildt, til 3-3 og så er man jo vildt glad igen.

Du scorer til 1-0 mål - og det er jo ikke hver dag at du scorer, kan du tage os igennem målet?

- Det’ sandt. Jeg kommer for første gang frem og det er jo lidt unormalt, da jeg plejer at ligge som 6’er på midtbanen, men nu havde jeg taget løbet i stedet for Dikte Bang og så lander bolden foran mig og så tænker jeg bare at jeg skal hakke til den med venstre. Den går så ind og så er jeg selvfølgelig rigtig glad.

Det giver et point på Østerbro, hvad betyder det for jer nu?

- Det er altid svært at spille herovre, det er omgivelserne og setuppet, der er anderledes kontra herhjemme, så jeg er egentlig godt tilfreds med 1 point. 
Luk