Målbonanza da OdenseQ kom tættere på oprykning

image Kamilla Ørskov havde rig mulighed for at juble, hele 4 gange sendte hun bolden i kassen!
Frederik Hestbjerg
01. maj 2021 kl. 18:32
Det blev til en målrig affære da ASA Aarhus var modstanderen for 5. gang i sæsonen.

At det resultatet skulle blive 5-2 lå ikke i kortene efter en halv times spil i dagens kamp mellem OdenseQ og ASA Aarhus. Alligevel kom der gang i målscoringen og med blandt andet 4 mål af Kamilla Ørskov Jensen kunne OdenseQ trække sig sejrigt ud af dagens opgør i Gjensidige Kvalifikationsspil

For 5. gang i 2020/2021 sæsonen var modstanderen ASA Aarhus, de 4 foregående opgør havde været en række tætte affære, som dog var endt med 4 smalle OdenseQ sejre. Der var derfor lagt op til en tæt affære. Kampbilledet de første 30 minutter viste også 2 hold der havde svært ved at åbne hinanden op. OdenseQ var mest på bolden, men havde svært ved at skabe chancer mod ASAs defensiv, samtidig havde ASA svært ved at skabe chancer.

Hul på bylden og deling ved pausen

Efter 32 minutter kom det første mål, Emilje Lajmiri kunne flot placere bolden til rette for Kamilla Ørskov Jensen, der kunne bringe OdenseQ foran med 1-0. Målet åbnede op for kampen, og de resterende 15 minutter af 1. halvleg bød på flere store chancer i begge ende. Trods flere store chancer, var det et klumpspils mål der kunne bringe ASA ind i kampen igen minutter før pausen.

Det var et frusteret OdenseQ hold der gik til pause, mens at det var et topmotiveret hold der kom ud til 2. havleg. De første 15 minutter var ren dominans fra hjemmeholdets side af, dette resulterede yderlig 2 scoringer af Kamilla Ørskov Jensen. Efter 55 minutter kunne hun heade en velplaceret bold fra Sarah Sundahl i mål til først 2-1. 5 minutter senere var Julie Jensen der kunne lægge bolden til rette for Kamilla der bragte OdenseQ foran 3-1.

Her kunne kampen al energi være taget ud af kampen, men ASA Aarhus ville det anderledes. En lidt tilfældig bold blev opsamlet blev dernæst flot sendt i mål af Ulrikke Linde.

Tjubang fodbold for alle pengene

Med ASAs reducering kom der for alvor gang i spændingen, ASA jagtede målet til 3-3, mens at OdenseQ forsøgte at lukke kampen. Efter 81 minutter kunne Kamilla Ørskov Jensen gøre det til 4-2, efter et flot slået hjørnespark af Emilje Lajmiri. På trods af at kampen så ud til at være lukket, så gav ASA ikke op og spillede videre med god fart. 2 minutter i kampens overtid blev selv den mindste sandsynlighed for ASA-point lukket da Fie Steenberg, efter et flot opspil af Isabella Hvidbak og Isabella Ohle, kunne gøre det til resultatet 5-2.

Dermed sikrer OdenseQ sig 3 vitale point i jagten på oprykning til Gjensidige Ligaen.

Dagens kamp var desuden den sidste hjemmekamp på stadionet i Marienlyst, de 2 næste hjemmekampe spilles hhv. på Nature Energy Park og Odense Atletik Stadion