Menu

Louise Wadstrøm forlænger til udgangen af 2025!

image Louise Wadstrøm er at finde i OB Q til og med julen 2025
Frederik Hestbjerg
01. november 2023 kl. 00:00
Fra Team Odense Q til Odense Q til OB Q. Louise Wadstrøm har været med på hele rejsen og denne rejse er nu blevet forlænget med yderligere 2 år.

Louise Wadstrøm har nemlig underskrevet en kontrakt, der løber til udgangen af 2025 og dermed vil den offensive back være at finde i den stribede trøjer det næste lange stykke tid.

Oprindeligt var hun offensiv midtbanespiller, men grundet en lang række skader i 2022 blev hun omskolet til højre back, hvor hun sidenhen har spillet hovedparten af sine 58 kampe for OB Q.

Som højre back har hun bygget på sit defensive spil og er blevet en god del af forsvarskæden i OB Q - En forsvarskæde der har blot har lukket 5 mål ind i denne sæson. Med sine hurtige løb er hun blevet en spiller, der også kan give OB Q en ekstra styrke i omstillingsspillet.

Kvindeliga, udvikling og U23-landsholdet er målene

Det er også en meget glad OB Q-spiller, der har skrevet under og som kan nikke genkendende til beskrivelsen af hende:

- Jeg glad og stolt over at klubben gerne vil have mig, det viser at jeg gør noget rigtigt, og føler også det viser at klubben tror på mig og min udvikling. Jeg føler også at jeg udviklingsmæssigt slet ikke er færdig og at OB Q kan være med til at udvikle mig til en bedre fodboldspiller, udtaler Louise Wadstrøm

Udover den personlige udvikling, så er der også 2 andre mål, som den offensive højre back stiler efter

- Jeg vil gerne opnå Gjensidige Kvindeliga med OB Q, det er et af de vigtigste mål jeg går efter lige nu. Udover det har man vel altid lidt et personligt mål man går efter, og jeg vil da gerne kunne udvikle mig til at blive en spiller, der kunne få muligheden på et U23-landshold, hvis chancen byder sig

En god historie for akademiet og for os

Udover en tilfreds spiller, så er der også en meget tilfreds sportschef der udtaler sig:

- Louise Wadstrøm er en rigtig god OB Q-historie, der viser endnu engang at talentarbejdet i Team Odense Q har ramt noget af det rigtige, nemlig at udvikle egne spillere, udtaler sportschef John Bæksted og fortsætter. 

- Med den her aftale, kan hun få lov til at dygtiggøre og udvikle sig yderligere, og forsat være med i rejsen på at ramme den øvre del af kvindeligaen.

Louise Wadstrøm står noteret for 59 kampe i OB Q, en U16-landskamp og har i denne sæson været på banen i alle kampe og scoret 1 mål.

Luk