Lokalopgør endte med sikker sejr til Odense Q

image Fotograf: Iver Tidemand
Frederik Hestbjerg
14. august 2021 kl. 18:57
Der var god grund til at juble for Odense Q, der holdte modstanderen fra at score for anden kamp i streg

Der var lagt i kakkelovnen til et spændende lokalopgør mellem Odense Q og Dalum/Næsby på Windelsvej 138. Der er i de senere år blev spillet en del træningskampe mellem de 2 hold og på trods af at der har tegnet sig et Odense Q-overtag, så har kampene altid haft deres eget liv.

Odense Q var kommet lettere usikkert fra start i sidste uge, hvor det trods alt var blevet til 3 point. Dalum-Næsby havde derimod tabt 2-0 på hjemmebane til B93, der også måtte forventes at være en af favoritterne til at deltage i oprykningsspillet til næste forår

En langsom affære, der blev afsluttet med mål

Første halvleg mindede ufattelig meget om første halveg i sidste uge med Næstved Herlufsholm. Tempoet var ikke optimalt, der blev spillet for langsomt og for mange bolde blev brudt af Dalum-Næsby.

Efter 35 minutters spil kunne en hårdt arbejdende Malaika heade Odense Q foran efter et fint indlæg fra Kamilla Ørskov Jensen, der rundede sin kamp nr. 75 for Odense Q i dag. Selvsamme Malaika havde tidligere i kampen headet Odense Q foran, men dette var blevet underkendt grundet off-side

Efter målet fortsatte Odense Q et intensivt pres, men på trods af flere opløb, så blev det for alvor ikke til store chancer. Scoren forblev derfor 1-0 indtil at begge hold kunne gå til pause.

Hurtig forløsning & brændt straffe

Anden halvleg var knapt skudt i gang før at Lea Duus Madsen havde headet Odense Q foran på et fornemt hjørnespark af Sarah Sundahl.

Det intense pres fra slutningen af 1. havleg fortsatte fra Odense Qs side af og blot 3 minutter senere kunne Malaika efter et sammenstød med modstanderens målmand fremtvinge et straffespark. Dette fik jubilaren Kamilla Ørskov lov til at skyde, men den ellers så træfsikre angriber skød forbi på sit forsøg.

Resten af kampen bar præg af en høj fejlprocent fra begge sider af, som kom i takt med at udskiftningerne blev foretaget.

Trods utallige hjørnespark, så kom Odense Q ikke til flere chancer og i den anden var dagens forsvarsspar, Lea Duus og Sarah Sundahl, samt den svenske målmand Isabelle Granlund iskolde.

Derfor blev det også til en fortjent 2-0 sejr til Odense Q.