Menu

Lokale TOQ-profiler rykker op

image Laura Worsøe og Sarah Sundahl har en fælles fortid i Boldklubben Marienlyst og Team Odense Q.
01. februar 2019 kl. 15:54
To talentfulde spillere fra Team Odense Q's U18 DM-hold, Laura Worsøe og Sarah Sundahl, er henover vinteren rykket op som seniorspillere i Odense Q.

Odense Q’s 3F Liga-trup har denne vinter fået tilgang af to unge, lokale profiler i form af Laura Worsøe og Sarah Sundahl. Begge spillere debuterede allerede på 3F Liga-holdet i efterårssæsonen, men er nu fast tilknyttet 3F Liga-truppen i Odense Q. Både Laura og Sarah har begge spillet deres ungdomsår i Marienlyst og senere Team Odense Q, og den 17-årige duo kommer med en masse erfaring fra landets bedste pigerækker og de forskellige ungdomslandshold.


Skal blive korsbåndsskade kvit

Laura Worsøe har de seneste år imponeret med flotte præstationer i Team Odense Q og på de danske ungdomslandshold, og til Sportslørdag 2018 var den talentfulde keeper endda nomineret til Årets Fund. På Odense Q-trænerbænken er der da også stor tiltro til Lauras evner og modenhed. Hun debuterede på 3F Liga-holdet i en alder af blot 16 år, da hun vogtede Odense Q-målet i efterårets hjemmekamp mod Fortuna Hjørring.

Senere fulgte flere gode præstationer fra Laura i 3F Ligaen og Kvindepokalen, men vi må desværre vente lidt, før vi igen kan se hende i aktion på højeste niveau. I efteråret pådrog hun sig nemlig en korsbåndsskade, der formentlig holder hende fra kampbanerne i 2019. Vi sørger for at give en opdatering på Lauras genoptræningforløb senere på året.

En central forstærkning

Ligesom Laura har Sarah Sundahl været en central aktør på det profilrige Team Odense Q-hold, der for anden sæson i træk kæmper med i toppen af U18 DM Ligaen. Et højt teknisk niveau, stærke lederevner og en moden spilforståelse er bare nogle af de kvaliteter, som den centrale midtbanespiller bringer til Odense Q-holdet. Sarah har desuden et tæt kendskab til flere af de nye holdkammerater, som hun har spillet sammen med i Team Odense Q.

Fire Odense Q'ere til U19-samling

Laura Worsøe – der ellers har været en af øens mest konstante deltagere på U-landsholdene i nyere tid – var pga. sin korsbåndsskade ikke med, da der tidligere på måneden var U19-landsholdssamling i Ikast. Trods fraværet af den talentfulde keeper var Fyn stærkt repræsenteret til samlingen med en (Team) Odense Q-kvartet bestående af Fie Steenberg, Laura Petersen, Malaika Din Hashmi og nyoprykkede Sarah Sundahl. 

Senere på ugen er vi klar med et interview med Sarah Sundahl, der bl.a. fortæller om landsholdssamlingen og omstillingen til seniorfodbolden.

Luk