Menu

Laura Petersen: Alle er tændte og klar

image - Man kan fornemme den her vilje, og at vi alle er tændte og klar til at gå ud og vinde kampen, fortæller Laura Petersen.
13. juni 2019 kl. 17:33
Læs interview med Laura Petersen, der bl.a. ser frem mod lørdagens vigtige hjemmekamp og reflekterer over oplevelserne med U19-landsholdet.

Lørdag eftermiddag afvikles den sidste spillerunde i Kvalifikationsligaen, hvor Odense Q får besøg af B.93.

Odense Q-tropperne skal have alle tre point for at have en chance for at tage en oprykningsplads fra et af topholdene, Farum BK/FCN og Næsby, der lørdag tørner sammen i Farum.

Vi har taget en snak med højreback Laura Petersen forud for den spændende sæsonafslutning.


I vandt 5-3 i søndagens udekamp mod AaB. Hvad kan I tage med jer fra den kamp?

- I perioder holdt vi et højt tempo i offensiven, og det skal vi holde fast i – og gerne igennem hele kampen. Og i defensiven skal vi undgå at falde ud på den måde, som vi gjorde. 


Du scorede kampens første mål, efter du ikke har været på tavlen i et godt stykke tid. Hvordan var det at få scoret igen?

- Det var virkelig fedt endelig at få scoret, efter jeg bl.a. ramte stolpen to gange mod Næsby. Nu er jeg også tidligere offensivspiller, så det var både en dejlig bekræftelse og godt for selvtilliden.

Læs også: AaB-Odense Q: Billeder & Reaktioner

Vi er igang med den store finaleuge i Kvalifikationsligaen, og på lørdag får i besøg af B.93 i sidste spillerunde. Hvordan er stemningen i truppen forud for den kamp?

- Stemningen er rigtig god, og vi glæder os til at spille den sidste kamp. Man kan fornemme den her vilje, og at vi alle er tændte og klar til at gå ud og vinde kampen, så vi forhåbentlig kan rykke op.


Hvad forventer du dig af opgøret?

- Jeg forventer en rigtig god gang fodbold. B.93 et godt hold med mange dygtige individualister. De kan volde os problemer, men vores fokus vil være på at gå ud og vise, hvor vigtig sejren er for os, og at det er vores hjemmebane, det her. Vi skal sørge for at være helt klar fra start, vise aggressivitet i duellerne og score så mange mål, som vi overhovedet kan.

I løbet af det seneste års tid har du været med omkring U19-landsholdet. Hvordan ser du tilbage på de oplevelser, det har givet dig?

- Det har helt klart givet blod på tanden med hensyn til min egen udvikling og min ambition om at være med omkring landsholdene. Det har også været nogle oplevelser, som har gjort mig mentalt stærkere. Jeg har ikke været fast i startopstillingen på U19-landsholdet, og jeg har helt sikkert lært en masse af at spille sammen og konkurrere om pladserne med så mange dygtige spillere. Det har jeg lært en hel del af, og det er en konkurrence og et pres, som jeg vil arbejde hårdt for at lov til at opleve på U23-landsholdet og A-landsholdet.


Lørdagens kamp mod B.93 sparkes i gang kl. 15:00 på bane 1, men allerede fra kl. 13:00 spiller Team Odense Q mod IF Lyseng i U18 DM Ligaens sidste spillerunde. Kom ud og bak begge hold op i sæsonens sidste optræden, der for Odense Q-troppernes vedkommende hurtigt kan udvikle sig til en sand oprykningsgyser.

Luk