Langgaber ender med 3 point til Odense Q

image Odense Q i hopla og alene på toppen i 1. Divisions oprykningspil pulje 2
Frederik Hestbjerg
24. oktober 2020 kl. 18:47
Der var spil til et mål i store dele af kampen, alligevel skulle der gå 67 minutter før at Odense Q fik scoret det første mål

På trods af at Odense Q var udråbt til forhåndsfavoritter, ville JAI Aarhus det anderledes. Dette resulterede i en langgaber af en kamp hvor Odense Q kæmpede med at få lirket JAIs forsvars op, mens at JAI kom med minimalt offensivt.

Allerede fra første fløjt var det et Odense Q der satte JAI under konstant pres. Odense Q var mest på bolden og havde flere optræk til store chancer. Desværre for Odense Q var det et JAI-hold der formåede at afværge de helt store chancer. Igennem et hele første halvleg var det et Odense Q hold der ville fremad, mens JAI forsvarede. Det blev dog ikke til nogle større chancer, udover et par forkølede langskudsforsøg fra JAI, der aldrig blev farlig i første halvleg. Alle skud fra JAI blev taget af målmand Laura Worsøe, der også blev kåret til kampens spiller.

Efter pausen var kampbilledet det samme. Odense Q dominerede på bolden, men havde svært ved at skabe store chancer. Først efter 67 minutter kunne Fie Steenberg efter en omgang klumpspil prikke bolden i mål til 1-0. En forløsende scoring for Odense Q

Scoringen var med til at løsne spillet mere op, JAI var nu presset til at komme frem hvis de havde et ønske om at få deres første point i 1.Divisions oprykningsspil. Dette resulterede i flere større chancer til Odense Q, der samtidig var gode til at få lukket ned for eventuelle opspil fra JAI. Efter 82 minutter kunne Nicoline Bæksted opsnappe en fejlaflevering på JAIs banehalvdel, dernæst kunne hun ligge den indover til Kamilla Ørskov, der kunne score på et tomt mål.

Der var optakt til flere mål, men 2-0 forblev det endelig resultat. Dermed 3. sejr i træk for Odense Q, der er fører 1. Divisions oprykningsspil pulje 2.

Om selve kampforløbet udtaler cheftræner Bo Sundahl:

”Jeg er selvfølgelig tilfreds med de 3 point, men det er først efter at vi får scoret til 1-0 at jeg begynder at være tilfreds med spillet” og fortsætter ”JAI står kompakt og vi har svært ved at låse dem og samtidig spiller vi en tand for langsomt. Men 3 point er 3 point og det er det vi skal tage med herfra”