Menu

Katie Soderstrom skal få målnettet til at blafre for OB Q

image
Frederik Hestbjerg
25. juli 2023 kl. 10:53
Katie Soderstrom har allerede banket mål ind på stribe i USA og skal nu fortsætte målfesten i Danmark.

Katie Soderstrom kommer fra Indy Eleven, men har spillet college-fodbold for Butler University, hvor hun har rekorden som den 2. mest assisterende spiller og den 4. mest scorende spiller i universitetets historie. 

2022 har desuden været et stærkt år for Katie, der bød på 11 mål i 10 kampe i USLW, en plads på den prestigefyldte Hermann Trophy Watch-liste og samt en nominering til årets hold i USLW. Desuden har hun i denne juli også været med til at vinde USWL-turneringen, hvor det blev til fuld spilletid i finalen. Det er derfor en spiller med selvtillid, der kommer til Odense.

 

Om den nye angriber siger John Bæksted:

- Katie er en spiller, som flere har talt rigtig godt om i vores scouting- og agentnetværk. Hun ved, hvor meget målet står, og hvordan hun sætter sine medspillere op. Det er disse egenskaber, vi skal bruge i den kommende sæson. Hun er i vores optik en undervurderet spiller, det er ikke for sjov, at man ender på Hermann Trophy Watch-liste, og vi føler derfor, at vi har gjort et scoop.

 

Og fortsætter:

- Udover at komme med nogle rigtig flotte stats for en angriber, så kommer Katie også med en høj fart og en høj acceleration. Baseret på de samtaler, vi har haft med hende, så kommer Katie også med en stærk mentalitet. Alt dette ser vi frem til at nyde godt af, både på banen, på træningsbanen og udenfor banen. Afslutter John Bæksted

 

Katie Soderstrom står noteret for 34 mål og 30 assists i sin tid hos Butler University.

Du kan se Katie og de andre nye OB Q-spillere i aktion, når de tager imod Næstved HG d. 12. kl. 14.00 august på Nature Energy Park.

Luk