Menu

Katie Soderstrom efter 2 mål mod Sundby BK: En over-all god performance sikrer os sejren

image
Frederik Hestbjerg
01. oktober 2023 kl. 22:57
Sundby BK blev sendt hjem med et 7-0 nederlag, da de tidligere i dag var på besøg på Nature Energy Park. En af grundene til dette, var 2 mål af amerikanske Katie Soderstrom, der dermed nu er oppe på 5 mål i 1.division for OB Q. Vi tog en snak med den målfarlige amerikaner om kampen, målene og fremtiden.

7-0 sejr & 2 mål fra dig, hvorfor lykkedes det i dag?
- Det var en overordnet god præstation fra os alle i dag. Vi vidste, at der ville være stort pres på os i dag, fordi vi på papiret var store favoritter. På trods af dette kom vi ud med masser af energi og en god gameplan, som vi holdt fast i hele vejen igennem, og det er grunden til, at det lykkedes i dag.

 

Og dine 2 mål, kan du beskrive dem?
- Ja, begge blev assisteret af min roomie, Zoe. Hver gang hun fik bolden, sørgede jeg for at løbe i bagrummet bag min forsvarer. Begge mine mål blev skabt på den måde med pasninger igennem forsvaret, og så var det bare 1-mod-1 med målmanden.

 

Det går jo meget godt for dig, og du er begyndt at score mål nu, hvordan føles det?
- Det er selvfølgelig fedt, men ærligt talt vil jeg bare gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe os i dag, om det så er gennem mål, assists eller godt defensivt arbejde. Det er selvfølgelig skønt at score i dag, men det er nu vigtigere, at vi vinder i dag.

 

Hvad er så det næste mål for dig, nu hvor målene er kommet?
- Det næste mål for mig bliver at fastholde formen og fortsætte med at vinde kampe og være en del af toppen. Personligt vil jeg fortsætte med at have det sjovt på banen, score flere mål, lave flere assists, være selvsikker og levere noget kreativt på banen.

Næste aktion for Katie og resten af OB Q bliver i næste uge, når holdet drager til Næstved og spiller mod Næstved HG på lørdag kl. 13.00

Luk