Menu

Kanonstart på nye tider i striber!

image
Frederik Hestbjerg
12. august 2023 kl. 16:27
Ingen mål i 1. halvleg til gengæld var der fart over feltet i 2. halvleg, hvor OB Q scorede 4 mål og sikrede sig en perfekt start i 1. Division

Nyt navn, nyt trøjedesign og næsten-ny hjemmebane. Meget er forandret hen over sommeren, hvor Odense Q er blevet til OB Q.

Blandt sommerens tilgange kunne man se to nye ansigter i form af de 2 amerikanere; Reese Moffatt og Zoë Hasenauer, samt et "nyt" ansigt i form af hjemvendte Julie Jensen.

 

Optræk til chancer og redning på stregen

Det var en kamp, der startede meget lige, men med et spilovertag til Næstved HG. Efter 11 minutter var spillet, var Næstved HG tættest på at bringe sig foran. Dog blev en 1-mod-1 situation med målmand Frieda Ravnkjær ikke omsat til et mål, men blot til et hjørnespark.

Efter 25 minutter kom første halvlegs hidtil bedste angreb fra OB Q, da den nye anfører, Signe Boysen, i høj fart sendte bolden i feltet, som efter et førstegangshug fra Zoë Hasenauer røg tæt forbi stolpen. Blot 3 minutter senere var det Ajla Habibovic, der var tæt på. En kvik opsnapping midtvejs på banen og en afdribling af to spillere førte til et skud på mål, der dog blev reddet af Næstveds målmand.

Efter Ajla Habibovics forsøg fulgte 10 intense minutter med OB Q-pres, dog var det Næstved HG, der var tættest på at komme foran efter et hjørnespark, men en vågen Ida Marie Jørgensen på stregen fik dirigeret bolden væk.

Kort før pausen var Signe Boysen tæt på at gøre det til 1-0 efter en flot stikning fra Hannah Kirketorp, men en opmærksom Næstved HG-målmand fik afværget. Dermed kunne begge hold gå til pause uden at have fået nettet til at blafre.

 

Dominerende og målrig 2. halvleg sikrede sejren

Knap var 2. halvleg gået i gang, før Signe Boysen havde bragt OB foran på et oplæg fra Ajla Habibovic. En veltempereret venstreside og en placering til højre i målet, og så var OB Q foran. Herefter fulgte et voldsomt OB Q-pres, som nærmest ikke stoppede i 2. halvleg. Holdet dominerede på Næstveds banehalvdel og tillod sjældent Næstved at komme over midterlinjen.

Signe Boysen var også kvinden bag 2-0 målet, da hun på oplæg fra Anna Krog kunne placere bolden i mål.

Trods løbende udskiftninger blev OB Q's pres større og større. Derfor kom det heller ikke som en overraskelse, at Ida Marie Jørgensen kunne heade bolden i mål til 3-0 efter et oplæg fra Ajla Habibovic efter 72 minutter.

4 minutter før tid kunne Anna Krog gøre det til 4-0 med et hælaflevering fra Katie Soderstrom og et velplaceret skud ude ved siden af målet. Katie Soderstrom var også selv tæt på at gøre det til 5-0 kort før tid, men stolpen stod i vejen.



Tilskuertal: 325

Dagens spiller: Signe Boysen

Luk