Menu

Kamprapport - Odense Q - HB Køge

image Odense Q måtte igen indkassere på pointtab på hjemmebane - Denne gang mod HB Køge
Frederik Hestbjerg
18. juni 2020 kl. 09:44
Odense Q måtte for første gang i Gjensidige Kvindeligaens Kvalifikationsspil går fra banen uden point

Kampfakta:

Kampens Dommer: Anders Eriksen

Odense Q - HB Køge: 0-2

30' - Kyra Carusa: 0-1

75' - Madalyn Ann Pokorny

Følgende 11 startede for Odense Q:

Laura Worsøe - Julie Hansen - Sascha Nielsen - Emilie Lajmiri - Tenna Kappel - Kamilla Ø. Jensen - Sarah Sundahl - Julie Jensen - Anna Grødem - Laura Emilie Hansen - Sascha Munk Larsen

 

Odense Q mødte overmagten

Der var inviteret tilskuere på stadion, vejret var perfekt og der blev kæmpet fra start til slut, alligevel måtte Odense Q indkassere sæsonens første nederlag i Gjensidige Kvindeligaens Kvalifikationsspil.

På et mål i hver halvleg kunne HB Køge tager fra Odense med 3 point, som placerer dem på 1. pladsen i Gjensidige Kvindeligaens Kvalifikationsspil.

Trods at Odense Q kæmpede hele kampen igennem, så måtte man også erkende at det hold der bare var bedre på dagen.

"De var bare bedre end os. De spiller bare i lidt højere tempo og hvilket stresser os og gør at vi ikke kan holde fast i bolden som vi gerne vil. Jeg synes dog at vi kæmper bravt og defensivt ser det rigtigt fint ud, men offensivt får vi ikke skabt nok til at kunne gå fra banen med 3 point"

 

Ensidigt kampbillede, men stærk fight

Fra start til slut var det en kamp på HB Køges præmisser, det var dem der tog teten mens at Odense Q forsvarede flot igennem hele kampen og samtidig fik de også slået nogle giftige omstillinger, der kunne havde bragt spænding i kampen.

At det var HB Køge der var tog teten og dominerede kunne også ses på kampen to scoringer, som kom efter 2 fejl fra Odense Q. Første mål falder efter 30 minutter efter hvor Odense Q i forsøg på at cleare bolden sender bolden i fødderne på HB Køge og så kan Kyra Carusa lægge bolden i kassen til 1-0. Dette ændrer kampbilledet og HB Køge trækker sig længere tilbage, men afgiver ikke teten. 

Et kvarter før tid kunne HB Køge score til 2-0 på et mål af Madalyn Ann Pokorny og endegyldigt sende de 3 point til Køge. Målet faldt efter en bold blev mistimmet af Odense Q og dernæst kunne HB Køge drible nede og køligt placere bolden i nederste hjørne. Der faldt ikke flere scoringer i kampen.

Skæbnen ude af egne hænder

På trods af at Bo Sundahl og staben håbede på et mål der kunne give spænding i kampen og potentielt sikre point, så var det en afklaret cheftræner der erkendte nederlaget.

"Set over hele kampen er det helt fair at de tager alle 3 point, vi havde håbet og følte også at det var muligt for undervejs at få prikket bolden i kassen og måske tage et point, måske lidt ufortjent"

Med et nederlag til HB Køge, og da AaB samtidig vandt over Vildbjerg, er skæbnen delvis ude af Odense Qs egne hænder, dette ærgrer cheftræneren, men han tager det i strakt arm

"Vi har et skud i bøssen, vi skal vinde over AaB på lørdag" Udtaler han og fortæller yderlig at han straks går i gang med at analysere den næste modstander. 

 

Næste kamp er på lørdag mod Aalborg på udebane kl. 14 - Vi krydser fingre!

Foto: Iver Tidemand - Billede er fra Vildbjerg kampen