Menu

Kamilla Ørskov efter AGF: "vi spiller i min optik en rigtig god kamp mod rækkens absolut bedste hold. Det skal vi tage med videre til næste sæson"

image Der var god grund til at glæde sig over scoringen til 1-0, desværre holdt denne føring ikke hele vejen hjem.
Frederik Hestbjerg
06. juni 2021 kl. 20:52
Odense Qs målscorer & kampens spiller Kamilla Ørskov, var selvfølgelig skuffet over den manglende oprykning, men mener alligevel at man kan tage flere positive elementer med fra lørdagens kamp mod AGF.

Det var en afklaret anfører som vi fangede til en kort snak efter lørdagens kamp mod AGF. Trods en status som målscorer og kampens spiller, så var det desværre ikke nok til at sikre en oprykning til Gjensidige Kvindeligaen. 

 

 

Hvad er dine umiddelbare tanker ovenpå sådan en kamp?

“Jamen altså umiddelbart skuffelse, hvilket jo er frustrerende. Vi spiller helt grundlæggende noget rigtig flot offensiv fodbold, vi satser en del i de sidste 20 minutter og kommer frem til helt vildt store chancer. Det var bare ikke lige vores dag i dag, bolden ville bare ikke indover stregen.

Gør det mere ondt at tabe når man som jer skaber så mange chancer til sidst i kampen?

“Ja det gør det da, det gør lidt ekstra ondt, når man ved at man havde chancerne til mere. På den anden side beviser denne her kamp og specielt de sidste 20 minutter at vi sagtens kan være med i den bedre end”

Modsat mange af dine medspillere, så virker du meget afklaret med resultatet og forløbet - Er det grundet rutine eller er du bare hærdet?

“Det rammer selvfølgelig også mig, det skal der ikke være nogen tvivl om. Jeg vil ligesom resten af holdet give alt for en sejr og en oprykning, men lige nu skal jeg som anfører være en god personlig sparring for mine medspillere og være en solid støtte for dem og sørge for at de får det bedste ud af den her situation. Nu skal vi bare have en god sommerferie og så er vi klar til næste sæson”

Så hvad er det så man kan tage med fra den her kamp?

“Det er at vi kan spille op mod de store, vi løber det ekstra fra hinanden og får spillet os frem til nogle store chancer. Så skal vi også huske at vi ikke tabe kampen, “kun” oprykningen, vi spiller i min optik en rigtig god kamp mod rækkens absolut bedste hold. Det skal vi tage med videre til næste sæson.”

Så man kan forvente at se Kamilla Ørskov Jensen i den bordeauxrøde trøje når holdet starter op igen?

“Umiddelbart ja, det er i hvert fald planen”.