Menu

Kamilla Ørskov: Alting klikker bare i dag!

image
Frederik Hestbjerg
01. maj 2021 kl. 20:50
Vi fangede anfører Kamilla Ørskov til en kort snak efter kampen mod ASA Aarhus

Efter et par kampe uden mål vendte Kamilla Ørskov voldsomt tilbage med hele 4 kasser i kampen mod ASA Aarhus. Vi tog en kort snak med Kamilla om sejren, målene og den nye rolle som anfører

 

Tillykke med de 4 mål Kamilla, hvordan har du det lige nu?

“Det er pisse fedt, for at sige det mildt. Jeg har virkelig haft brug for at bevise mig efter et par kampe uden mål, og så er det bare dobbelt op på optur at det er 4 mål”

 

Du nævner det selv, det er første gang du scorer siden den første kamp. Hvorfor lykkedes det i dag?

“Alting klikker i dag, i hvert fald efter det første mål. Vi spiller skide godt, vi kender hinandens løb, overholder alle aftaler og det er derfor at vi scorer 5 mål og at jeg scorer 4 mål.”

 

Hvad betyder det for dig at score 4 mål og være en vital del af sejren?

“Man skal selvfølgelig huske at sejren er en holdsejr, det kan godt være at jeg scorer 4 mål, men jeg kunne ikke gøre det uden holdet. Vi taber sammen og vinder sammen, ligesåvel rykker vi op sammen og ned sammen. Personligt betyder målene selvfølgelig at jeg får en masse selvtillid, så det kommer til at smitte af de næste par kampe.”

 

Og du er blevet anfører, hvordan har du det med det?

“Det er fedt og specielt, jeg var jo vice-anfører før, så det lå lidt i kortene at jeg var den næste i rækken, men det ændrer ikke på at jeg nyder rollen. Jeg synes det er fedt at være en toneangivende del af både holdet og kampen. Som en af de ældste på holdet har jeg også en forpligtigelse til at tage ansvar og lære fra mig, jeg nyder det hele.”

 

Hvad er det næste mål for dig så? 5 mål i kamp?

“3 point mod AGF i næste weekend”

 

Med de 4 mål i kampen mod ASA Aarhus er Kamillas måltotal for 2020/2021 oppe på: 27 mål og topper nu topscorerlisten i Gjensidige Kvindeliga Kvalifikationen