Menu

Isabelle Granlund  “Mit mål er selvfølgelig at få rykket Odense op i kvindeligaen”

image En af flere aktioner fra Isabelle Granlund i kampen mod NIF HG
Frederik Hestbjerg
08. august 2021 kl. 16:04
Vi tog en kort snak med Odense Qs nye svenske målmand efter sejren over NIF HG.

Isabelle kan du sætte et par ord på hvorfor du valgte at tage til Odense Q?

“Jeg er her fordi jeg hørte Odense manglede en målmand. Jeg tog derefter til et par prøvetræninger og jeg fik en all-round god fornemmelse, niveauet var højt, staben var kompetent og jeg kunne godt lide projektet. Jeg er her for at spille kampe og forhåbentlig være med til at rykke holdet op”

 

og hvilke kompetencer har du som målmand?

“Jeg er ikke så høj, men jeg er hurtig og stærk i 1-v-1 og så har jeg mange års erfaring, hvilket jeg er sikker på at jeg kan videreføre på banen”

 

Kan du sætte et par ord på kampen?

“For at være helt ærlig, så var jeg lidt nervøs før kampen. Jeg synes vi spillet godt i den første halvdel af kampen, vi har muligheder, men var måske alle lidt for nervøse. Vi fik så scoret, men hen mod slutningen blev vi måske lidt for presset, men vi fik 3 point og det er jeg tilfreds med”

 

Og din egen præstation?

“Jeg havde ikke så meget at lave, men jeg kom ud og afværgede de få farlige situationer der var og det er jeg selvfølgelig tilfreds med”

 

Og her til sidst, hvad er dit mål her i Odense Q?

“Mit mål er selvfølgelig at få rykket Odense op i kvindeligaen”



Hvis du ønsker at se flere redninger fra Isabelle har du mulighed for at gøre det lørdag, hvor vi invitere til lokalbrag mod Dalum/Næsby.

Kampen finder sted på hjemmebane, Windelsvej 138, kl. 14.00 14/08/2021. Billetter vil blive sat til salg hurtigst muligt.

Luk