Menu

Isabella Jeppesen: Skal stå sammen som hold

image - Vi skal blive ved med at præstere og presse os selv, så vi hele tiden har blod på tanden, fortæller Isabella Jeppesen.
28. april 2021 kl. 13:59
Læs interview med Isabella Jeppesen, der bl.a. fortæller om holdets præstationer og den første tid som seniorspiller.

Sidste vinter rykkede 19-årige Isabella Jeppesen op i Odense Q's seniortrup efter en børne- og ungdomskarriere med ophold i Sanderum BK, Dalum IF, OB og senest Team Odense Q.

Isabella er kommet godt fra land i seniorregi, og især i denne halvsæson har hun gjort sig bemærket med en række stærke præstationer og et par flotte scoringer undervejs. Sidstnævnte fik vi et eksempel på i lørdagens kamp mod B.93, og tilbage i starten af marts måned løb den unge offensivspiller med overskrifterne, da hun med sit "svage" venstreben scorede et flot sejrsmål i hjemmekampen mod ASA (se målet længere nede på siden).

Vi har taget en snak med Isabella om holdets præstationer, tilværelsen som seniorspiller og hendes evne til at sparke (godt) med begge ben.


I tabte 2-1 i lørdagens hjemmekamp mod B.93. Hvordan var reaktionen blandt spillerne oven på kampen?

- Vi var selvfølgelig skuffede. Med en sejr ville vi have holdt momentum og givet os selv bedre odds for at komme op i ligaen. Så vi var rimeligt skuffede alle sammen.

 

Hvordan ser du tilbage på de første tre runder i kvalspillet?

- Vi kommer fra en halvsæson i 1. division, så vi kan godt mærke, at konkurrenterne er bedre nu. Man skal præstere bedre for at få resultater, og det er lærerigt for hele holdet.

Du rykkede op i seniorrækkerne sidste år. Hvordan har du oplevet din første tid som seniorspiller?

- Det har været spændende. Man kommer jo som den lille, der skal op og lære og bevise en masse, og det har været rigtig sjovt og lærerigt at komme op og spille med de store. Jeg er også glad for min spilletid. Jeg har spillet en del, og det gør man ikke altid som oprykker.

 

Er der noget særligt i overgangen fra ungdoms- og til seniorfodbolden, som du har måttet omstille dig til?

- At vi arbejder mere som hold og som en helhed – og ikke så meget individuelt som i ungdomsårene. Der er måske lidt mindre plads til at fokusere på den individuelle udvikling, og man er lidt mere præstations- og resultatorienteret. Der er også en omstilling i forhold til det her med at sidde på bænken og det mentale i ikke at spille så meget, som man måske har været vant til som ungdomsspiller.


Hvad skal I lykkes med i de resterende syv kampe for at sikre jer en plads i Gjensidige Kvindeliga?

- Vi skal stå sammen som hold. Vi ved jo godt, vi kan, men vi skal yde vores bedste, kæmpe for det og sørge for, at vi aldrig tager let på opgaven. Vi skal blive ved med at præstere og presse os selv, så vi hele tiden har blod på tanden. Og så skal vi blive endnu bedre til at kommunikere med hinanden inde på banen.

I år har du imponeret med et par flotte langskudsmål med både højre- og venstreskøjten. Hvorfor sparker du så godt med begge ben?

- Jeg tror, det stammer fra dengang, jeg var helt lille. Som barn var jeg tit ude at spille med min far, og han sagde altid, at jeg skulle prøve at se, om jeg kunne ramme overliggeren med begge ben, når vi stod og sparkede. Så jeg tror, det kommer derfra.

 

Har du et godt tip til fodboldspilleren, der gerne vil forbedre sit svage ben?

- Det man gør med sit gode ben, skal man øve sig i med det svage. Det gælder alt, også halvtliggende vristspark, skarpe driblinger og så videre. Det prøver jeg altid at gøre med begge ben.


Isabella og holdkammeraterne er i aktion igen på lørdag, hvor ASA kommer på besøg i Kvalifikationsligaens 4. spillerunde. Kampen fløjtes op kl. 14:00, og vi livestreamer den på vores Facebookside.

Sidste gang ASA var på besøg i Odense, nettede Isabella Jeppesen et flot sejrsmål i slutfasen. Se målet her:

ISABELLA FIK KOMENTATORENE TIL AT GÅ AMOK Fik du set og ikke mindst hørt, da Isabella Jeppesen med et imponerende venstrebenshug sikrede 3 points til Odense Q mod ASA Aarhus? ⚽ Vores fremragende kommentatorer på Live-stream Martin K Hansen og Jeppe Abel var helt oppe at køre over den flotte scoring 😀👏💪 Husk Lyd 🔊

Posted by Odense Q on Saturday, March 6, 2021