Menu

Interview med Odense Q-anfører Tenna Kappel

image
Frederik Hestbjerg
13. juni 2020 kl. 08:43
Vi fangede anfører Tenna Kappel til en kort snak

Tenna Kappel

28 år gammel

- Midtbanespiller & anfører for Odense Q

- Valgt til Gjensidige Kvindeligaens Efterårets hold 2019

 

Jeres første kamp i Gjensidige Kvindeligaens Kvalifikationsspil endte med en sen sejr, hvad kan i tage med fra den kamp og hvad skal forberedes frem mod næste?

 

"Efter første kamp, hvor vi vinder i overtiden, skal vi tage det med at vi bliver ved med at tro på at vi kan vinde, det er små ting vi skal justere i forhold til kampen mod Vildbjerg"


Første hjemmekamp i Kvalifikationsspillet og ingen tilskuere, kommer det til at spille ind på jeres spil?

 

"Vi kommer helt sikkert til at mærke at vores fanklub ikke er der som de plejer, men det kommer ikke til at kunne ses på den måde vi spiller fodbold på! De er altid garant for god stemning på lægterne og det betyder meget for os at de er der, de skaber en fed stemning og det er bare federe at spille når der står nogle og hepper på en i 90 minutter."

 

Vildbjerg tabte deres første kamp, og er derfor tvunget til at få en sejr, hvis de skal gøre sig forhåbninger om oprykning. Hvordan vil i gribe det an?

 

"Vi skal gribe kampen an ligesom vi plejer, der skal spilles fodbold og vi skal være kloge når vi spiller og så skal vi ha' de 3 point med os. Vi skal ud og spille vores spil, vi har tro på vores eget koncept og vi beviste sidste gang at det kan give 3 point"

 


I er et ungt hold og du er en af rutinerede kræfter, hvordan får
du bragt det i spil?

"Jeg prøver så godt jeg kan at give den erfaring jeg har videre til mine holdkammerater og prøver så godt jeg kan at hjælpe dem på banen og i vores træninger på at finde de bedste løsninger for dem selv og for holdet"

 

Vi takker for snakken.

 

Husk næste kamp bliver spillet mod Vildbjerg på hjemmebane kl. 14 - Det vil IKKE være muligt at se kampen på stadion, vi sørger til gengæld for livestream.

 

Har du husket at købe din virtuelle billet? Send 25kr til  49649  på MobilePay og vær med i lodtrækningen om en OdenseQ trøje & en Q8n bilvask - Husk navn og tlf-nummer!

 

 

 

 

 

 

Luk