Ingen slinger i valsen da Odense Q da sendte Lyseng til tælling [GALLERI]

image Der var masser af muligheder for at juble imod Lyseng, hele 6 mål blev scoret af Odense Q
Frederik Hestbjerg
29. august 2020 kl. 21:31
Odense Q er nu oppe på 340 minutters clean sheet da 4. sejr i træk kom i hus.

At vejret var lettere køligt og græsset ikke ørkentørt, var en fordel for greenkeeperen i Lyseng. Endnu engang var Odense Q nemlig 'on fire' da det blev til en 6-måls sejr over kvinderne fra IF Lyseng.

Allerede fra første fløjt stod der Odense Q på kampen, 3 minutter skulle der nemlig spilles før at Kamilla Ørskov kunne fortsætte den flotte stime fra kampen mod Varde og score sit 6. mål i træk. Selvsamme Kamilla Ørskov nåede desuden at score til både 2-0 og 3-0 inden 1. halvleg var ovre.

Anden halvleg var kun 5 minutter gammel da Kamilla Ørskov muligvis skrev sig ind i Odense Q-historiebøger ved at score sit 11. mål i streg til 4-0. .Derudover var det 2. kamp i træk at hun scorede hattrick. De resterende 2 mål blev scoret af Nicoline Bæksted på en assist af Sarah Sundahl, mens at indskiftede Sofia Anna Hvidbak kunne sætte den ultimative trumf på og score til 6-0, hendes 4. mål i sæsonen.

Da modstanderen for 3. kamp i streg ikke formåede at score er nu Odense Q nu oppe på 340 minutters spilletid uden at lukke mål ind. Et kip med hatten til målmand Laura Worsøe og hendes forsvar.