Menu

Ida Rosholm: Hurtigt spil gjorde stor forskel

image - Jeg forventer, at vi vinder, og at vi går ud og hjælper hinanden på samme måde, som vi gjorde i søndags, fortæller Ida Rosholm om forventningerne til søndagens kamp..
06. april 2019 kl. 19:31
Ida Rosholm fortæller om sidste weekends 5-1 sejr og ser frem mod søndagens hjemmekamp mod VSK Aarhus.

Hold 2 skal forsøge at følge op på sidste weekends premieresejr, når de søndag eftermiddag får besøg af VSK Aarhus.

Mens Odense Q-tropperne lagde ud med en 5-1 sejr ude mod Stensballe IK, led VSK Aarhus-holdet et 5-4 nederlag til bysbørnene fra JAI Aarhus i første spillerunde. Som optakt til søndagens kamp har vi taget en snak med Hold 2-profil Ida Rosholm, der var blandt målscorerne i sidste uges åbningssejr.

 

I tog en overbevisende sejr i sidste weekends sæsonåbner i Horsens. Hvordan ser du tilbage på den kamp?

- Det var mega fedt. Vi har haft lidt mangel på tropper i alle træningskampene, så det var rart at være samlet igen. Jeg synes, vi spillede en rigtig god kamp – og især i 2. halvleg fik vi vist noget af det spil, som vi havde succes med sidste år.

Var der ellers noget i jeres præstation, som I kunne tage med videre?

- Efter kampen snakkede vi om, at vores hurtige spil og omgang med bolden gjorde en stor forskel for os. Og så synes jeg, at vores gode kommunikation inde på banen skinnede godt igennem. De ting skal vi sørge for at finde frem igen mod VSK Aarhus.

 

Hvad forventer du dig af søndagens kamp?

- Jeg forventer, at vi vinder, og at vi går ud og hjælper hinanden på samme måde, som vi gjorde i den første kamp.

Søndagens kamp sparkes i gang kl. 15:00 i Marienlyst. I 3F Liga-regi har møderne med VSK Aarhus som oftest været tætte og målrige, og det skal blive spændende at se, hvordan det udfolder sig, når de to klubber tørner sammen i Kvindeserien for første gang. Husk også, at der umiddelbart inden opgøret – fra kl. 13:00 – er U18 DM Liga-kamp mellem Team Odense Q mod Silkeborg IF Q på bane 1.

Luk