Menu

Hold 2 tilbage på sporet i Kvindeserie Vest

image
05. oktober 2019 kl. 18:08
Assistenttræner Anna Østerbye giver sit syn på 1-0 sejren over Vejle.

Efter nederlaget til Varde i sidste spillerunde kom Hold 2 tilbage på sejrssporet i Kvindeserie Vest med en 1-0 sejr i søndagens hjemmekamp mod Vejle. Afgørelsen faldt efter 81 minutters spil, da nyankomne Emma Jasmine Arthur nettede sit første mål i Odense Q-trøjen.

Med sejren ligger Hold 2 fortsat på 3. pladsen i Kvindeserie Vest med hhv. 5 og 7 point op til Varde og KoldingQ, som dog begge har spillet en kamp mere.

Anna Østerbye: En lidt rodet kamp

Vi bad assistenttræner Anna Østerbye sætte ord på 1-0 sejren over Vejle.

- Det blev en lidt rodet kamp med mange dueller og få store chancer. Vejle ligger et høj pres i første halvleg, og det virker til, at det gør os lidt nervøse, og vi begynder at spille med for mange lange bolde. Vi laver nogle udskiftninger og nogle nye aftaler i pausen, og vi går ud og spiller en god anden halvleg, hvor vi har bolden mest og heldigvis laver vi et flot mål til sidst, lyder det fra assistenttræneren.

Takterne i 1. halvleg – og især Odense Q-troppernes lange bolde – vakte dog ikke den store begejstring hos trænerteamet.

- Vi har bemærket, at mange af de jyske hold spiller med lange bolde, men det skal vi ikke gøre, da vores force er hurtigt spil langs jorden med få berøringer. Så der skal arbejdes med, hvordan vi får flyttet spillet over på vores styrker, uanset hvordan de andre spiller, fortæller Anna Østerbye.

Med fem af holdkammeraternes stemmer løb Anna Frida Grødem med prisen som Kampens Spiller.

Næste kamp: Fredericia KF

Søndag den 6. oktober skal Hold 2 på besøg hos Fredericia KF, som blev besejret 3-0 i det omvendte opgør. Kampen fløjtes op kl. 13:30 i KFUM Parken i Fredericia.

Se målene fra sæsonens første møde med Fredericia KF:

Luk