Hold 2 fejrede oprykning med sejr

image
06. november 2018 kl. 19:27
Odense Q-tropperne fejrede oprykning til Kvindeserien med en 3-2 sejr over DSIO i sidste spillerunde. Se alle billederne fra kampen og fejringen her.

Søndag eftermiddag sluttede Hold 2 en stor efterårssæson af med en hjemmekamp mod DSIO. Mens Odense Q-tropperne sikrede sig oprykning til Kvindeserien to spillerunder forinden, havde DSIO brug for alle 3 point i søndagens opgør, hvis de skulle undgå nedrykning fra Albaniserien. Læs om kampen her, og se alle billederne fra både kamp og fejring i galleriet længere nede på siden.

1. halvleg

Gæsterne tog første stik en i intens første halvleg, da Rebecka Wilkens udnyttede en friløber efter 9 minutters spil. Midtvejs i halvlegen svarede Odense Q-tropperne igen med en udligning fra Nanna Christensen, der med et dykkende spark fra distancen snød DSIO-keeperen.

Flere scoringer fik vi ikke i de første 45 minutter, der ellers bød på flere gode tilbud i begge ender samt en mindeværdig refleksredning af Odense Q-keeper Katrine Jalris.

2. halvleg

Odense Q-tropperne kom bedst fra land efter pausen, og efter 53 minutter bragte Sofie Ottosen værterne i front på oplæg af Maria Olsen. Og syv minutter senere gjorde Mathilde Grave det til 3-1 med et resolut spark fra kanten af feltet, efter hun var blevet spillet fri af Nanna Christensen.

Det lignede en sikker Odense Q-sejr — i hvert fald i de 23 sekunder der gik, inden gæsterne havde fået reduceret til 3-2. Denne gang var det DSIO's Mette Køhler, som modtog bolden i feltet og fik vendt, inden hun bragede bolden i nettet ved forreste stolpe.

Det blev ikke til flere scoringer i kampen, og dermed kunne Claus Bertelsen og Odense Q-pigerne krone en flot halvsæson med efterårets 13. sejr i Albaniserien. Anfører Maria Olsen tog titlen som Kampens Spiller.

Flot fejring

Efter kampen fejrede spillere og trænere det flotte efterår på behørig vis. Spillerne havde selv sat trumf på med guldparykker og T-shirts, der markerede den stilsikre oprykning til Kvindeserien. I den forbindelse skal der lyde en kæmpestor tak til Revisorgården Odense, som hjalp pigerne med at få lavet de flotte T-shirts. Se alle billederne fra kampen og den efterfølgende fejring i galleriet længere nede på siden.

Mere Odense Q-bold på programmet

Albaniserien er afgjort, men Odense Q’s 3F Liga-hold har stadig 3 skæbnesvangre kampe tilbage i grundspillet. Det første af de 3 opgør spilles lørdag den 17. november kl. 13:00 i Marienlyst, hvor vi tager imod FC Thy-ThistedQ. Odense Q-tropperne har brug for alle 3 point, hvis håbet om en plads i slutspillet skal holdes i live, og vi håber som altid på at se en masse støtte på lægterne. Der er gratis entré til kampen.