Menu

Hold 2 er klar til Kvindeserien

image - Det var super fedt, og der var rigtig god stemning efter kampen, fortæller Maria Olsen oven på lørdagens kamp.
21. oktober 2018 kl. 21:26
Lørdag sikrede Hold 2 oprykning fra Albaniserien med en hjemmesejr på 3-0 over B1913.

Odense Q's Hold 2 skal i det nye år prøve kræfter med Kvindeserien. Det blev en realitet efter lørdagens hjemmekamp mod B1913, som Odense Q-tropperne vandt 3-0.

Mathilde Grave og Nanna Christensen (x2) stod for målene mod B1913, mens unge Freja Brendholdt løb med titlen som Kampens Spiller. Sejren over B1913 betyder, at Odense Q-tropperne nu har taget 34 ud af 36 mulige point i Albaniserien, og at den oprykningsgivende førsteplads sikres med to spillerunder igen.

Maria Olsen: Var super fedt

Med 5 clean sheets i streg og kun 4 indkasserede mål i 12 kampe har Odense Q-defensiven ydet et stort bidrag til holdets flotte formkurve i efteråret. Vi har taget en snak om den succesrige halvsæson med forsvarsgeneral og anfører Maria Olsen.

I vinder 3-0 over B1913 i lørdagens kamp. Hvordan vi du karakterisere jeres indsats?

- Hele vejen rundt synes jeg faktisk, at vi ydede en god indsats. Vi havde måske lidt svært ved at komme i gang i kampen, men vi spillede os op, og det var fuldt fortjent, at vi fik de 3 point. Inden kampen havde vi igen snakket meget om, at vi skulle holde nullet, og det gjorde vi, så det var Claus også godt tilfreds med.


Med sejren sikrede I jer oprykningen med 2 spillerunder igen. Hvordan var det få den i hus?

- Det var super fedt, og der var rigtig god stemning efter kampen. Vi vidste jo godt, at det bare var et enkelt point, der skulle til, men det var en rar fornemmelse at tage alle 3 point og afgøre det på den måde.


Inden sæsonstart fik I ny træner i form af Claus Bertelsen. Hvad er det for en udvikling, I har gennemgået under ham?

- Det har været en rigtig god udvikling. Claus har virkelig gjort det godt, både til træning og i kamp. Han har været god til at få skabt den rette gejst og stemning på holdet, og det gælder hele vejen rundt. Uanset om man er ny spiller eller har været her i nogle år, så har han virkelig lyttet til én. Så han har gjort et mega godt stykke arbejde, og det er også min fornemmelse – ud fra stemningen og snakken i omklædningsrummet – at alle i truppen er glade for ham.


I spillertruppen var der mange nye ansigter fra starten af denne sæson, ikke mindst en talentfuld samling af oprykkere fra Team Odense Q. Hvad har de mange nye, unge spillere bidraget med til holdet?

- Først og fremmest har de alle gjort det super godt, synes jeg. De er kommet med ny energi og har været et frisk pust, både i omklædningsrummet og på banen. Og så er vi jo blevet noget mere løbestærke, efter de er kommet til.


Hvordan ser du frem mod næste års udfordringer i Kvindeserien?

- Umiddelbart tror jeg vi er ret godt rustet til det. Vi er foreløbigt ubesejret i denne halvsæson, og det er selvfølgelig et godt fundament at bygge videre på. Men det er klart, at der er et stort spring fra Albaniserien til Kvindeserien. Der bliver det endnu vigtigere for os at være klar i alle kampe, men jeg er sikker på, at det nok skal gå. Med både oprykning og pokalsejr har vi allerede haft nogle fede måneder sammen med de nye spillere på holdet, og jeg glæder mig til, at vi næste år skal ud og vise, at vi kan begå os i Kvindeserien.

Inden den står på Kvindeserie-bold, har Maria Olsen og co. stadig 2 kampe tilbage af efterårssæsonen i Albaniserien. Efterårets næstsidste kamp for Hold 2 spilles på lørdag, hvor man tager imod Nyborg/Aunslev fra kl. 15:00 i Marienlyst.

Luk