Menu

Højt niveau og stor tilslutning til TOQ Teknikskole

image U19-landsholdaktuelle Laura Worsøe tog sig af de talentfulde keepere på Teknikskolen.
02. november 2018 kl. 20:50
Der var masser af energi og engagement hos spillere og trænere til TOQ Teknikskole i uge 42. Læs reportage fra de tre begivenhedsrige dage her.

Solen skinnede konstant om kap med de 49 piger, der fra mandag til onsdag i uge 42 deltog i TOQ's Teknikskole på Søhus Stige Boldklubs dejlige anlæg. Vi ser tilbage på de tre sjove "skoledage" i selskab med 3F Liga-spiller Michella Østergaard, som var med på trænerteamet.

Rekordstor tilslutning

Pigerne kom fra i alt 10 fynske klubber, og både antallet af deltagende piger og antallet af deltagende klubber satte ny rekord for Teknikskolen. Der blev tæmmet, vendt, driblet og afsluttet til den helt store guldmedalje, og det var 49 begejstrede piger og 8 lige så begejstrede trænere, der onsdag eftermiddag sagde på gensyn til hinanden. For gensyn bliver det... Både piger og trænere fik skabt en masse gode relationer på tværs af klubberne, som helt sikkert vil komme dem til gavn, når de i fremtiden mødes før, under og efter kampe.

Michella Østergaard: Blev imponeret hver gang

21-årige Michella Østergaard fra Odense Q's 3F Liga-trup var med som træner på Teknikskolen, og hun tog en masse gode og inspirerende indtryk med sig fra tiden med de talentfulde piger.

- Det er en fornøjelse at få lov til at være en del af, og jeg blev så imponeret, hver gang jeg gik på banen og så pigernes gåpåmod og deres gode teknik. Jeg er i hvert fald blevet snydt et par gange af nogle tricks, som skal prøves af til træning med 3F Liga-pigerne, fortæller Michella Østergaard.


Pigefodbolden på vej frem

Med gode faciliteter og et kompetent trænerteam, der både tæller elitetrænere og kvindelige elitespillere, sætter Teknikskolen barren højt for pigernes træning og udbyttet heraf. Den seriøse tilgang til pigefodbolden kombineret med store engagement, der lægges i projektet, høster også roser fra Michella Østergaard.

- Jeg kunne godt have ønsket mig, at der i min tid som ungdomsspiller havde været sådan en fodboldskole som den her, hvor man i højere grad omfavner pigerne og tager dem seriøst som fodboldspillere. Der er ingen tvivl om, at pigefodbolden på Fyn er på vej frem, når vi har personligheder som Morten og Henrik, der skaber så gode rammer for pigernes udvikling, fortæller hun om Teknikskolen og de to ledere, Morten Jensen og Henrik Nielsen.

På vegne af alle omkring TOQ Teknikskole skal der lyde en stor tak til de meget engagerede piger og trænere, der deltog. Og sidst — men ikke mindst — sender vi også en kæmpestor tak til vores venner fra Søhus Stige Boldklub for lån af deres fantastiske faciliteter. 

Følg Team Odense Q på Facebook for mere info om kommende events

Luk