Menu

Historisk U-landsholdsudtagelse : 5 Odense Q-spillere udtaget!

image
Frederik Hestbjerg
18. juli 2022 kl. 23:27
Hele 5 Odense Q-spillere er udtaget når U19-landsholdet skal samles i Vejen d. 9-10 august 2022. Aldrig har så mange Odense Q-spillere været udtaget til en landsholdssamling, hvilket har givet store smil ude i Marienlyst.

Den nye U19-landsholdstræner Anja Heiner-Møller har i går offentliggjort truppen hendes første U19-samling. 30 spillere er blevet udtaget og hele 5 af dem er fra Odense Q. Dermed er Odense Q den klub, sammen med FCN, Fortuna Hjørring & AGF, som har flest udtagende spillere.

De 5 spillere er:

  • Ajla Habibovic
  • Dikte Bang
  • Mille Larsen
  • Elisabeth Nielsen
  • Ida Marie Jørgensen.

At Odense Q har 5 spillere udtaget og samtidig leverer lige så mange spillere til U-landsholdet som flere Kvindeliga-klubber er noget som den kommercielle leder John Bæksted er meget tilfreds med:

“Jeg vildt stolt! At vi har 5 spillere med til denne samling er tegn på at vi er på rette vej og vi står dette rette sted” udtaler John og fortsætter:

“Det er flere års hårdt arbejde der kaster frugt af sig lige nu. Team Odense Q og staben der hører til der, har leveret et fornemt stykke arbejde. Derover synes jeg også at denne udtagelse viser at man sagtens kan lave fremragende talentarbejde, selvom man ikke er Kvindeligaen” afslutter John Bæksted.

Både Mille, Elisabeth og Ida Marie har i løbet af sommeren underskrevet hver deres ungdomsaftale og tilslutter sig dermed Ajla og Dikte, der i forvejen var på en ungdomsaftale.

For både Mille, Elisabeth og Ida Marie er det første gang at de er udtaget til U19-landsholdet, mens at både Ajla og Dikte har fået deres debut i hhv. 2021 og 2022. Vi krydser fingre for 3 debuter