Highlights: Odense Q-AGF Kvindefodbold

image
23. april 2022 kl. 19:19
Se højdepunkterne fra lørdagens hjemmekamp mod AGF Kvindefodbold her.

Gæsterne fra Århus viste sig at være for stor en mundfuld for Svanerne, der måtte indkassere et 0-5 nederlag i lørdagens hjemmekamp på Odense Atletikstadion.

Udeholdets Jenna Mccormick var først på tavlen efter blot 2 minutters spil, og inden pausen havde både Sofie Bloch og Emma Andersen gjort hende følgeskab på måltavlen. Kathrine Spanner og Cecilie Johansen fulgte trop med en scoring hver i 2. halvleg og cementerede dermed en overbevisende udesejr på 5-0 til efterårets liganedrykkere.

Med sejren beholder AGF 2. pladsen i Kvalifikationsligaen, hvor østjyderne nu har tre point ned til B.93 på 3. pladsen. I næste runde skal Odense Q-tropperne på besøg hos Varde, der ligesom Svanerne har forårssæsonens første point til gode.