Menu

Held i uheld sikrer optimale rammer, samt sejr mod Næsby BK

image Det blev til en sikker 4-0 sejr over Næsby, og i følge Bo Sundahl var det den bedste optaktskamp mod Næsby han havde været med til.
Frederik Hestbjerg
24. januar 2021 kl. 13:17
Coronaen har givet Odense Q nogle favorable rammer for træning og dette kunne ses i kampen mod Næsby BK

Lørdag d. 23 var Odense Q på græs for første gang i 2021. Modstanderen var Næsby BK og anledningen var en træningskamp. Det blev til en sikker 4-0 sejr, hvor stort set alle spillere kom i aktion. Vi fangede cheftræner Bo Sundahl, til en snak om kampen og den lange vinterstart:

 

Kan du sætte et par ord på kampen i går?

Meget fin opstartstræningskamp, hvor vi endte med at få 20 spillere i aktion. Skulle have været 22 men havde en skadet plus en som faldt på helbredschecket. Sidstnævnte have lidt ondt i halsen og hovedpine fredag og så følger vi forsigtighedsprincippet. Hun er som forventet testet negativ i mellemtiden. Selve kampen gav os en god bekræftelse på det vi selv følte. Nemlig at både spillerne og holdet har lag et par lag på de sidste 8 måneder. Det er 3. gang vi har mødt Næsby i opstarten mens jeg har været træner og kampen i går er klart den hvor vi har været mest dominerende.

 

Samt et par ord på opstarten indtil videre?

Lidt paradoksalt så har Corona'en betydet at vi har haft optimale forhold i opstarten. Da vi er de eneste som må træne, så er der masser af baneplads - og da spillerne dårligt har noget socialt liv eller andre forpligtigelser, så har vi i gennemsnit haft et afbud per træning ud af 28 spillere.

 

Hvad skal der fokuseres på i en vinteropstart som denne?

Vi har maksimalt fokus på de 2 kommende pokalsemifinalekampe i marts.  Vi føler vi har en stærk trup med masser af talent, men er selvfølgelig ikke vant til det højere tempo i Kvindeligaen. Det prøver vi at kompensere ved at bringe pigerne i bedre form end de har været tidligere.

 

Hvor langt fra/tæt på er i på at være at klar til om en måned, når turneringen forhåbentlig begynder igen?

Vi føler vi er rigtig godt med. Kunsten lige nu er at dosere rigtig så vi presser citronen uden at få overbelastninger. Men ellers får vi et godt pejlemærke lørdag når vi møder Danmarks førerhold i kvindeligaen - HB Køge. Det bliver spændende.

 

 

 

Næste kamp er mod HB Køge, som Bo Sundahl også nævner. Vi melder ud når vi har mere info om streaming eller anden løsning.