Frisparksdrøn cementerede 3 point til Odense Q i lokalderby

image Arkivfoto: Fanklubben fik rig mulighed for at synge, da Odense Q kunne trække sig sejrsrigt ud af lokalderbyet med en 4-2 sejr.
Frederik Hestbjerg
29. oktober 2022 kl. 17:47
I en kamp hvor ingen af holdene rigtig formået at være ovenpå eller dominere til den store guldmedalje var det Odense Q der kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en 4-2 sejr. Odense Q var farligst på den sidste tredje halvdel, men havde svært ved at dominere centralt på banen, grundet Dalum/Næsbys fysiske udtryk.

Nogen der til gengæld ikke havde svært ved at sætte sig igennem var de 2 kanter, Elisabeth Nielsen & Ajla Habibovic. Begge spillede med høj fart, aggressivitet og præcision - derfor var det hellere ikke overraskende at det var lige præcis Elisabeth Nielsen der kunne bringe Odense Q foran 1-0 efter cirka 20 minutters spil.

Modsat mange andre kampe, så ændrede målet ikke spillet i kampen. Både Odense Q & Dalum/Næsby fortsatte med at spille som de hele tiden havde gjort. Dalum/Næsby kom dog frem til et par klumpsspilsmuligheder hvor et vaks Odense Q forsvar kan takke sig selv for at der ikke blev udlignet.

Kort først pausen kunne Anna Krog - Ligesom i sidste weekend - gøre det til 2-0 da hun på et oplæg af Ajla Habibovic kunne udplacere Dalum/Næsbys målmand.

Anden halvleg var med markant mere liv - dog uden at spillet var smukt. Tidligere er det set at 2-0 føringer kunne give kedelige 2. halvlege, dette var dog ikke tilfældet i denne kamp. Tilskuerne blev i den grad forkælet med fight og mål - fra begge hold.

Først kunne Dalum/Næsby bringe sig på 2-1 relativt hurtigt i 2. halvleg. Dette skabte en del uro på banen som åbnede kampen en del op, hvor begge hold gav store huller til at spille på. Dette blev dog stabiliseret af Malaika Din Hashmi, der efter et flot hjørnespark og klumpspil kunne prikke bolden ind over stregen.

Her kunne kampen være lukket, men et uopmærksomt øjeblik gjorde at Dalum/Næsby kunne reducere til 3-2 og så var kampen levende igen med 10 igen.

Al spænding blev dog taget ud af kampen da Arna Thráinsdóttir kunne udplacere Dalum/Næsbys målmand på direkte frispark. Et hårdt velplaceret frispark oppe under overliggeren - og så var den kamp lukket.