Menu

Fra efterskole til ungdomskontrakt - Ida Marie Jørgensen skriver med Odense Q

image
Frederik Hestbjerg
14. juli 2022 kl. 10:54
Ida Marie Jørgensen er tilbage efter et år på efterskole i Vejle og U18DM i KIF - I den forbindelse har hun underskrevet en ungdomsaftale med Odense Q

Der er gang i fyldepennen i de her dage og nu kan Odense Q lave 5 på stribe. Ida Marie Jørgensen har nemlig underskrevet en ungdomskontrakt med Odense Q.

Ida Marie har det seneste års tids været på efterskole i Vejle og har i den forbindelse været tilknyttet Kolding U18DM. Oprindeligt er hun fra Morud og det er derfor et lokalt ansigt der har underskrevet sin første aftale. Der skal lyde en stor tak til Morud for at have gjort et godt indledende trænerarbejde.

Ida Marie er en talentfuld midterforsvar, der både mestrer den fysiske del af forsvarsspillet, men som også har udvist en god boldomgang. 

"Vi er rigtig glade for at Ida Marie har valgt at skrive under med Odense Q. Vi kender hendes kvaliteter, både på banen men også udenfor banen, og vi glæder os til at forløse det potentiale som Ida Marie uden tvivl besidder." udtaler Rene Hansen og fortsætter:

"Vi glæder os til at forsætte hendes udvikling og håber også på flere ungdomslandskampe, samt hendes Dual Career udenfor banen via en af vores uddannelses-samarbejdspartnere"

I skrivende stund er Ida Marie noteret for 14 U-landskampe på U16 og U17-landsholdene.

Velkommen til Ida Marie!