image
Frederik Hestbjerg
28. september 2020 kl. 13:08
For første gang i sæsonen måtte Odense Q forlade banen uden 3 point

For første gang i denne sæson måtte Odense Q forlade banen uden 3 point. Det blev til 1 point og 1-1 på udebane i Varde IF.

Kampbilledet var præget af høj fight, masser af tacklinger og et Odense Q der havde foretaget en del rotation, men stadig bevaret kernen af holdet på banen.

Modsat sidste kamp som blev til 8-0 sejr, hvor Odense Q scorede på stort alle chancer, så var det Varde IF der åbnede ballet denne gang. Knap 5 minutter var der spillet inden Solveig Enemark Andersen kunne bringe Varde IF foran.

En føring der så ud til at holde hele vejen til pausen, indtil at Melissa Salicevic kunne bringe balance i regnskabet. Resten af kampen forløb meget fysisk med mange frispark, et gult kort kunne have været på sin plads, men dommeren lod kortene blive i lommen. Det var igennem hele kampen et Varde IF-hold der ville kæmpe for at undgå endnu 8-0 fadæse.