Menu

Fie Steenberg: Vigtigt vi fik en sejr

image - Som offensivspiller betyder det meget for selvtilliden at få lavet de her mål og vise, at man også har det i sit spil, fortæller Fie Steenberg.
05. maj 2019 kl. 20:28
Læs interview med Fie Steenberg, der havde en fod med i begge Odense Q-scoringer i lørdagens kamp på Østerbro Stadion.

18-årige Fie Steenberg spillede en nøglerolle i lørdagens 2-0 sejr over B.93. Fra højrekanten stod hun først for en flot assist til Kamilla Ø. Jensen ved 1-0 målet, og Fie kom selv på tavlen – for anden kamp i træk – da hun afsluttede en omstilling et kvarter før tid.

Vi har taget en snak med den unge tekniker om sejren og dens betydning i Odense Q-lejren.

 

Hvordan oplevede du kampen?

- Jeg synes, at vi starter rigtig godt ud. Vi spiller bolden godt rundt og er generelt bare gode i vores boldomgang i de første tyve minutter. Derefter begynder vi at spille for mange lange bolde, og kampen skifter lidt over til at blive spillet på deres præmisser. Så selvom vi fører 1-0, er vi stadig lidt presset, da vi går til pausen.

- Anden halvleg bliver lidt hektisk, som jeg oplever den. B.93 skubbede deres backs længere frem, og det var med til at skabe noget uro ovre i min side i anden halvleg. Men så kommer vi på 2-0, og bortset fra en enkelt stor chance falder det lidt til ro igen henimod slutningen.

Sidste år smed I en 2-0 føring med få minutter igen på Østerbro Stadion. Hvad gjorde I anderledes denne gang?

- Vi forholder os mere roligt, får bedre styr på bolden og prøver at spille vores spil. Sidste gang kom deres første scoring som et kæmpe chok for os, og mens de kørte hårdt på, begyndte vi at trække os. Det gjorde vi ikke i dag (red. lørdag) – bl.a. fordi vi kunne huske, hvad der skete sidst og derfor var bedre forberedt på det.

 

Du scorer for anden kamp i streg. Hvordan føltes det at komme på tavlen igen?

- Det er jeg rigtig glad for. Som offensivspiller betyder det meget for selvtilliden at få lavet de her mål og vise, at man også har det i sit spil.

I holder også nullet igen. Hvad betyder det for holdet?

- Som hold er det vigtigt at vise, vi er svære at score imod. Og det vidner om, at Sarah står nogle gode kampe, og at hun har et godt forsvar foran sig.


Hvordan ruster sejren jer til de kommende kampe?

- Det var meget vigtigt, vi fik en sejr. Vi møder Farum på udebane næste gang, og en udesejr på 2-0 mod B.93 sender et stærkt signal. Det giver en masse selvtillid, som vi skal tage med, men vi ved også godt, at det bliver en svær kamp i Farum.


Udekampen mod Farum BK spilles søndag den 12. maj på Right to Dream Park.

Se målene fra lørdagens kamp mod B.93 her:

Luk