En vindblæst sejr på 4-0 da Ballerup-Skovlunde var på besøg

image Foto: Sebastian Faber
Frederik Hestbjerg
14. oktober 2023 kl. 17:08
Der blæst' en vældig vind den lørdaw, da OB Q tog imod Ballerup-Skovlunde på hjemmebane. Hjemmebanen var dog rykket fra Nature Energy Park ned til Kunstbanen i Ådalen, men trods de 'nye' omgivelser, var dominansen fra OB Q den samme. BSF, der frister en tilværelse under stregen, har dog et af de mest målafvisende forsvar og havde blot lukket 11 mål ind i 8 kampe, 3. bedst i ligaen. OB Q havde stadig til gode at tabe og at lukke mål ind på hjemmebane.

Allerede fra start var det OB Q, der dominerede. Blot syv minutter var spillet, før Zoe Hasenauer havde testet Ballerup-Skovlundes målmand med et godt forsøg fra distancen. Kort efter måtte gæsterne dog skifte målmand efter et sammenstød i feltet, hvilket resulterede i et længere spilstop.

Stor dominans og længere spilstop

Kampen bar i store dele præg af klar OB Q dominans, men det var ikke for sjovt, at Ballerup-Skovlunde's forsvar var kendt for at lukke få mål ind. Det blev nemlig ikke til nogle større chancer, og oftest måtte OB Q genstarte deres angreb.

Efter 34 minutter kunne Zoe Hasenauer på oplæg af Sofia Hvidbak heade bolden flot i mål til 1-0.

Målet tvang Ballerup-Skovlunde frem, hvilket gav optræk til flere OB Q-chancer, men de defensive pligter blev ikke forsømt, og derfor kom der heller ikke flere mål i første halvleg. Et enkelt hovedstød lige over målet af Ida Marie Jørgensen var kampens bedste forsøg inden pausen.

En mere åben anden halvleg

Anden halvleg bød på mere offensivt spil fra Ballerup-Skovlunde, der dog ligesom OB Q i første halvleg havde problemer med at spille chancerne større. Omvendt efterlod udeholdet store områder for OB Q at spille på, dog havde OB Q svært ved at få det rigtige tryk på bolden, og derfor var det en formsag for Ballerup-Skovlundes målmand at pille boldene.

Efter 65 minutter kunne nyindskiftede Dikte Bang på hjørnespark bolden i feltet, her stod Ida Marie Jørgensen klar til at gøre det til 2-0.

Dernæst åbnede kampen mere op, hvilket blev udnyttet af Katie Soderstrom, der scorede til 3-0.

I takt med at indskiftningerne faldt, faldt flowet i spillet også. Det samme gjaldt også for antallet af chancer. Dog fik tilskuerne et sidste mål at varme sig på, da Dikte Bang gjorde det til 4-0 i kampens døende minutter.

Med dagens sejr er OB Q stadig på 1. pladsen i 1. division og har stadig til gode at lukke mål ind på hjemmebane.