Menu

Dorian Tax: Betyder virkelig meget

image - Vores målsætning er at blive oppe, så det betyder alt, at vi kom godt igen oven på Næsby-kampen, fortæller Dorian Tax.
02. maj 2019 kl. 19:24
Læs interview med Dorian Tax, der spillede en vigtig rolle i lørdagens 4-0 sejr over AaB.

20-årige Dorian Tax kickstartede lørdagens kamp mod AaB med to scoringer i den indledende fase. Vi har taget en snak med den 20-årige Odense Q-fighter om succesen og det forestående udebaneopgør mod B.93.


Hvad betød det for jer, at I fik en sejr i lørdags?

- Det var meget vigtigt. Vores målsætning er at blive oppe, så det betyder alt, at vi kom godt igen oven på Næsby-kampen.


Du scorer to mål imod AaB og bliver kåret til kampens spiller af fanklubben. Hvad betyder den personlige succes for dig?

- Den betyder rigtig meget, også fordi det er med til at bevise over for mig selv og for andre, at jeg er kommet godt tilbage fra min skade. Så det var rigtig fedt, og det betyder virkelig meget.


Hvad var du mest tilfreds med ved jeres præstation i lørdags?

- Jeg synes, at vi spiller bolden godt rundt – især i første halvleg, hvor kampen bliver spillet meget på vores præmisser. Men man kunne godt se, at vores niveau faldt i anden halvleg. Det skal vi undgå fremover, men det er jeg også sikker på, at vi bliver bedre til, som turneringen skrider frem.

 

Hvordan er udsigten til lørdagens svære udebanekamp mod B.93?

- Jeg ser meget frem til den. Ligesom os kæmper B.93 for at blive i ligaen, og de har fået en god start på kvalspillet. Så jeg forventer, det bliver en tæt kamp. Vi skal være helt klar fra start og sørge for, at vi holder niveau gennem hele kampen.


Lørdagens kvalopgør mod B.93 sparkes i gang kl. 12:30 på Østerbro Stadion.

Luk