Menu

Den første af 2 semifinaler

image Der skal hårdt arbejde til, hvis Odense Q skal juble over 3 point mod HB Køge, mener Bo Sundahl
Frederik Hestbjerg
16. juni 2020 kl. 20:55
Bo Sundahl er ikke bleg for at kalde kampen mod HB Køge for den første af 2 semifinaler

Status

 

HB Køge har i sine 2 kampe hentet 6 point mod hhv. Vildbjerg og Ballerup Skovlunde og fører pt. Gjensidige Kvindeligas Kvalifikationsspil med en målscorer på 6-0.
Odense Q har i sine 2 kampe hentet 4 point mod hhv. B93 og Vildbjerg og er på 3. pladsen i Gjensidige Kvindeligas Kvalifikationsspil med en målscorer på 4-3.

 

Den første af 2 semifinaler

 

Der venter en spændende kamp i morgen, Onsdag d. 17, i Marienlyst når Odense Q tager i HB Køge i en kamp hvor der er 3 point på spil, men også en god mulighed for at ligge afstand til konkurrenterne i Gjensidige Kvindeligas Kvalifikationsspil.

 

For cheftræneren, Bo Sundahl, er det en kamp han ser frem til, men som han også betegner som en af 2 semifinaler

"Sådan som resultaterne har flasket sig, så må vi erkende at dette er den første af 2 semifinaler, den næste bliver mod AaB, derfor er det super vigtigt at vi får point, så vi kan holde fast i toppen." Udtaler cheftræneren

 

"Sprækkerne skal findes"

 

På trods af at HB Køge er kommet fremragende fra start i en tætte Gjensidige Kvindeligas Kvalifikationsspil, så er cheftræner, Bo Sundahl, fortrøstningsfuld og forventer ikke at Odense Q overgiver sig uden kamp.

"HB Køge har imponeret mig, de hentede knap et helt nyt hold ved jul og har alligevel formodet at spille med i toppen. Samtidig har de også set gode ud på banen, men det er altid muligt at finde sprækker og det der vi skal ud gøre på onsdag. 

 

Sidst Odense Q var på græs var mod Vildbjerg, et hold der spiller noget anderledes en HB Køge, i forhold til dette gør cheftræneren sig en række overvejelser

"Vi skal selvfølgelig spille vores spil, men jeg har også en forventning om at spillerne er indstillet på at det bliver en kamp hvor vi ikke har bolden lige så meget som mod Vildbjerg. Dette betyder selvfølgelig også at vi kommer til at lave nogle ændringer, men mere kan jeg ikke sige"

 

En næsten komplet trup

 

På trods af at 2 spillere måtte udgå i løbet af lørdagens kamp mod Vildbjerg, så er det en fortrøstningsfuld træner der kigger på sin trup.

"2 spiller gik ud i lørdags, en af dem forventer vi at have klar på onsdag, mens begge gerne burde være klar på søndag. Selvom vi måske ikke har den største trup, så er vi selvfølgelig godt rustet, jeg har stadig rigtige mange spillere, der klar til kamp og som kan biddrage på banen"

Bo Sundahl håber at de inviterede tilskuere kan være tungen på vægtskålen i kampen mod HB Køge

 

En kamp for fællesskabet og familien

 

På trods af at Mette Frederiksen har givet tilladelse til at flere end 10 mennesker kan samles, er man i Odense Q ikke helt klar til den komplette genåbning af stadion. Derfor har man fra klubbens side valgt at give 2 billetter til alle spillere, således de kan inviterer venner og familie med på stadion. Dette tiltag vække stor begejstring hos cheftræneren

 

"Jeg havde jo foretrukket at stadionen var helt åbent, men på den anden side synes jeg det er en smuk gestus at give 2 billetter til spillernes nærmeste. Man skal huske at for spillerne er fodbolden en del af deres identitet, den fylder en stor del hos dem og det berører dem og deres familie, så jeg synes det er en fornuftig mellemvej, vi har fundet frem til. Hvem ved måske er det, som giver os de sidste 10%, når sejren skal kæmpes i land" Udtaler en cheftræneren.

 

Odense Q tager i mod HB Køge onsdag kl. 19, på hjemmebane. Der vil ikke være mulighed for at købe billet, til gengæld sørger vi for at streame kampen.


Støt Fyens førende kvindehold med en virtuel billet.

Vi er i Odense Q ikke helt klar til en komplet åbning af stadion, derfor gentager vi successen

For 25kr kan du købe en virtuel billet og være med i lodtrækningen om Odense Q Trøje og regnjakke.

Send 25kr til 49649 på MobilePay inden kampstart og vær med i lodtrækningen!