Menu

Debriefing med Bo Sundahl efter ASA

image
Frederik Hestbjerg
19. oktober 2020 kl. 14:37

Vi fangede Bo Sundahl til en kort debriefing og refleksioner over sejren over ASA Aarhus:

 

Kan du sætte et par ord på kampens forløb?

Det var en rigtig fin 1. division kamp i højt tempo. ASA var tydeligvis opsat på at give os kamp til stregen, og prøvede at presse os hårdt i starten. Men vi var rigtig stærkt spillende i specielt 1h og ender med at overmatche dem de sidste 20-25 af 1h. 2-0 ved pausen var nådigt sluppet. I 2h kommer ASA bedre med igen og kampen bliver mere lige.

 

I forhold til tidligere kampe mod ASA, så holder i 0'et denne gang, hvorfor lykkedes det denne gang?

Man kan aldrig holde en modstander 100% fra chancer. Så om de får scoret 0 eller 1 mål afhænger lidt af dagens tilfældigheder. F.eks. var det et noget uheldigt selvmål vi lavede sidste gang mod ASA, mens de i begge kampe har haft et par store chance de kunne have scoret på i stedet. Det vi kan forhold os til at vores modstandere i de seneste mange kampe har haft meget svært ved at komme til store chancer.

 

Solid start på gruppespillet, 3 point og +8 I målscorer. I møder bedre modstandere, men holder samme snit - hvad er det der lykkedes?

Nu har ASA været det bedste hold af dem vi vi har mødt i 1 division og dem havde vi også i grundspillet. Så indtil videre ligner det at puljen er ca samme niveau som den indledende pulje.