Menu

Cecilie Fløe: En mega fed oplevelse

image - Det er jo kun min anden kamp med 3F Liga-holdet, og så endda i flotte rammer på et stort stadion, fortæller Cecilie Fløe.
13. maj 2019 kl. 20:11
Læs interview med 17-årige Cecilie Fløe, der nettede to gange i søndagens kamp på Right to Dream Park.

17-årige Cecilie Fløe løb med overskrifterne, da Odense Q-tropperne hentede et enkelt point i søndagens drama på Right to Dream Park.

Først headede hun en reducering til 3-2 i nettet midtvejs i 2. halvleg, og i dommerens tillægstid lukkede hun kampen på dramatisk vis, da hun med endnu et flot hovedstødsmål fik udlignet til 3-3.

Læs også: Sen scoring gav point på Right to Dream Park

Cecilie optræder normalvis for Team Odense Q’s U18 DM-hold, og opgøret i Farum var hendes første officielle seniorkamp som starter.

Vi har taget en snak med den talentfulde middelfarter oven på søndagens brag på Right to Dream Park.  

 

I spiller 3-3 mod Farum. Hvordan oplevede du kampen?

- Det virkede som om, at vi lige skulle vi lige finde ud af, hvordan vi skulle gribe tingene an, og vi gør det egentligt ikke specielt godt til at starte med. Men i slutningen af første halvleg får vi bedre styr på tingene og kommer stærkt igen. Og det samme sker i 2. halvleg, hvor vi falder lidt i niveau, men får kæmpet os godt tilbage til slut.


Hvad kan I tage med fra kampen?

- Spilmæssigt kan vi tage med, at det virker bedst, når vi spiller vores eget spil, hvor vi holder bolden nede på jorden og selv sætter tempoet. Og kigger vi på tabellen var det selvfølgelig også meget vigtigt, at vi fik et point med.

Du scorer to mål – det ene i dommerens tillægstid – og du bliver kåret til Kampens Spiller af fanklubben. Kan du prøve at sætte ord på den oplevelse, du fik med fra Farum?

- Det var en mega fed oplevelse. Det er jo kun min anden kamp med 3F Liga-holdet, og så endda i flotte rammer på et stort stadion. Det var mega fedt.


Hvordan har du oplevet mødet med seniorfodbolden indtil videre?

- Modstanderne er lidt større, og spillet er mere fysisk. Og så virker mange af dem også til at have lidt bedre styr på spillets mentale aspekter. Nu er jeg også selv en lidt fysisk stærk spiller, og jeg synes egentlig, at jeg har klaret det okay indtil videre. Selve omstillingen til det har ikke været så stort et problem, som jeg troede, det ville være.

 

Odense Q-tropperne er allerede i aktion i Kvalifikationsligaen igen på onsdag, hvor Vildbjerg kommer til Odense. Kampen fløjtes op kl. 19:00 på bane 1 og kan ses på vores livestream.

Luk