Menu

BSF-Odense Q: Billeder & Reaktioner

image
04. november 2018 kl. 19:17
Se alle billederne fra lørdagens besøg hos BSF, og få Odense Q-angriber Sandra Jakobsens syn på opgøret.

Odense Q-tropperne var på en svær opgave, da de lørdag eftermiddag gæstede BSF i 3F Liga-grundspillets 11. spillerunde.

I det omvendte opgør tilbage i august måned kunne BSF tage fra Odense med en kneben 1-0 sejr i bagagen, og lørdagens kamp skulle vise sig at blive en mindst lige så jævnbyrdig affære. Se en masse gode billeder fra kampen i galleriet længere nede på siden.

BSF-Odense Q 1-0 (0-0)

Igen var det sjællænderne, der trak sig sejrrigt ud af duellen med Odense Q-tropperne efter en relativt tæt og chancefattig kamp. Værternes Fatima Al-ful blev matchvinder, da hun noterede sig for kampens enlige scoring efter 52 minutter spil på et oplæg af indskiftede Amalie Vangsgaard. Gæsterne bed fra sig undervejs, men de kvalificerede forsøg fra bl.a. Laura Petersen og Sandra Jakobsen var ikke nok til at overliste en velspillende Amanda Brunholt i BSF-målet.

Trods nederlaget kunne man i Odense Q-lejren glæde sig over, at kampens slutfase gav anledning til 3F Liga-debut til Malene Rodríguez, der har bombet løs på Hold 2 dette efterår, samt et comeback til altid hårdtarbejdende Dorian Tax, der pga. en skade ikke havde været i aktion siden april måned. Se en masse billeder fra lørdagens kamp i galleriet længere nede.

Næste 3F Liga-kamp for Odense Q-tropperne spilles lørdag den 17. november kl. 13:00, hvor FC Thy-ThistedQ kommer på besøg.

Sandra Jakobsen, angriber

- Langt hen ad vejen synes jeg, vi leverer vi en rigtig god indsats. Jeg er lidt skuffet over, at vi ikke selv formår at skabe flere chancer, og at vi ikke har det sidste held til at få point med fra kampen, når vi rent defensivt præsterer så godt, som vi gør. Gennem hele kampen bliver vi ved med at tro på hinanden og på, at vi kan få point, og det skal vi sørge for at tage med os i de tre meget vigtige kampe, vi har tilbage.


Weekendens øvrige 3F Liga-resultater

VSK Aarhus – B.93 4-0
Brøndby – Fortuna Hjørring 4-0
FC Thy-ThistedQ – KoldingQ 2-4

Luk