Brandvarm 2. halvleg sikrede 3 point mod Varde IF

image Arkivfoto: Der var masser af muligheder for at juble i dag, da Odense Q fik nettet til at blafre 4 gange i dag.
Frederik Hestbjerg
22. oktober 2022 kl. 17:07
4 mål i 2. halvleg sikrede Odense Q 3 point da modstanderen var Varde IF. De 3 point er ekstra vigtige, da ingen andre resultater i denne runde gik Odense Qs vej.

Chancefyldt 1. halvleg kastede ingen mål af sig

Kvindernes 1. division er gået ind i sin afgørende fase, hvor de 4 hold der skal være med til at kæmpe om oprykning til Gjensidige Kvindeliga skal findes. Derfor krævede det også 3 point for Odense Q, hvis de skulle gøre sig nogen forhåbninger om oprykning når modstanderen var bundproppen Varde IF.

Begge hold var mere gavmilde end en politiker under valgkampen, hvor der store chancer - nærmest 100% chancer - i begge ender allerede inden der var spillet 5 minutter. Som tilskuer kunne man derfor håbe på en åben slagudveksling, men ganske hurtigt fik begge hold rettet op.

Som kampen dog skred frem, var det tydeligt at det var Odense Q, der kom frem til flest og størst chancer. Efter 18 minutter var Odense Q foreløbig tættest på da Kamilla Ørskov Jensen kunne snitte bolden forbi stolpen efter et veltimet angreb. Selvsamme spiller kunne 10 minutter senere brænde en stor chance på et oplæg af Ajla Habibovic.

Hen mod slutningen af 1. halvleg kunne det nærmest ikke tælles på hænderne hvor mange chancer Odense Q havde for at få scoret. En stærk præstation af Vardes målmand gjorde at resultatet ved pausen blev 0-0.'

4 mål sikrede 3 point i tæt række

Anden halvleg startede som en 1. halvleg sluttede med Odense Q overtag - og der blev stadig produceret chancer i massevis.

Efter 60 minutter kunne man endelig bære frugt af det tunge pres og de mange chancer, da Ajla Habibovic kunne passere Varde IFs velspillende målmand.

Trods at man var foran, så viste spillet på banen at man ville have mere, antallet af chancer blev nemlig ikke mindre efter man var kommet foran. Dette var Anna Krog hurtig til at udnytte da hun på 3 minutter gjorde det til hhv. 2-0 og 3-0. Anna Krog var kommet ind midtvejs 1. halvleg efter at Kamilla Ørskov Jensen måtte lade sig udskifte grundet knæproblemer.

Hen mod slutningen af kampen kunne Ida Marie Jørgensen gøre det til 4-0 som også forblev kampens resultat.

Med dagens resultat er Odense Q stadig i top 4, men intet er dog sikkert endnu.