Menu

Bo Sundahl: Vi manglede noget i 1. halvleg

image - Jeg mindes ikke, at B.93 havde en reel målchance i 2. halvleg, hvor vi til gengæld finder noget momentum og får sat tryk på. Men de sidste marginaler er vi ikke altid herre over, fortæller Bo Sundahl.
26. april 2021 kl. 09:52
Få cheftræner Bo Sundahls reaktion på lørdagens hjemmekamp mod B.93.

Lørdag løb Odense Q ind i årets første pointtab i Kvalifikationsligaen, da B.93 kom på besøg. Københavnerne nettede to gange midtvejs i 1. halvleg, og trods gode tilbud – og et flot reduceringsmål fra Isabella Jeppesen – lykkedes det ikke Svanerne at få vendt opgøret, som altså endte 2-1 til gæsterne fra B.93.

Vi fangede cheftræner Bo Sundahl til en kort evaluering af lørdagens begivenheder.

 

I taber 2-1 til B.93. Hvilken følelse står du tilbage med efter kampen?

- Jeg føler, vi manglede noget i 1. halvleg. B.93 kommer ud og spiller rigtig godt fra start. Vi var forberedt på, at de ville være stærkt spillende, men også at de måske ikke ville være i stand til at holde kvaliteten og tempoet gennem hele kampen. Det, der gør ondt, er, at de får to mål i situationer, som vi næsten har afvist, men hvor vi så alligevel dummer os lidt. Fordi havde det stået 0-0 ved pausen, havde det været lige efter gameplanen.

Sidste weekend kom i stærkt tilbage i udekampen mod AaB. Hvorfor får I ikke skabt comebacket mod B.93?

- Der kan man sige, at fodbold jo er marginaler. Vi har to på overliggeren og en friløber, som vi sparker lige op i hænderne på målmanden. Havde vi scoret på en af dem, havde det stået 2-2, og så havde det været helt åbent. Jeg mindes ikke, at B.93 havde en reel målchance i 2. halvleg, hvor vi til gengæld finder noget momentum og får sat tryk på. Men de sidste marginaler er vi ikke altid herre over.


I indtager 2. pladsen efter tre runder. Hvordan ser du jeres chancer i Kvalifikationsligaen?

- Jeg synes det er en spændende række, hvor alle hold kan slå alle på dagen. Men over hele turneringen ligner det, at det er Odense Q, AGF og Aab, som er favoritter til at tage de to oprykningspladser.


Bo Sundahl og co. skal forsøge at finde tilbage på sejrssporet på lørdag, hvor Svanerne tager imod ASA i Marienlyst.